Τελευταία νέα
«Ανάσα» για τους αγρότες οι νέες ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια – Τι περιλαμβάνει το ερανιστικό νομοσχέδιο του ΥΠΑΑΤ Ανάσα για τους αγρότες οι νέες ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια – Τι περιλαμβάνει το ερανιστικό νομοσχέδιο του ΥΠΑΑΤ Στο νοσοκομείο ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας Κώστας Μπάρκας: Έκτακτη εισαγωγή στο νοσοκομείο – Δεν θα παραστεί στην ψηφοφορία για Προέδρο της Δημοκρατίας Φάμελλος: Οι τράπεζες περιορίζονται στην υψηλή κερδοφορία χωρίς να υποστηρίζουν την κοινωνία Σωκράτης Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει προτάσεις που κάνουν καλύτερη τη ζωή μας Νέα “ελληνική” παρέμβαση Μασκ υπέρ ευρωβουλευτή της “Ελληνικής Λύσης”! (Νεύρα … στο Μαξίμου!) Γερουλάνος σε Μητσοτάκη: “Σοβαρευτείτε, είστε Πρωθυπουργός, όχι τρολ του διαδικτύου” (Νέα δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες του The FAQ από τον Δεκέμβριο) Κρυφό deal Μητσοτάκη, Ανδρουλάκη: Συμφώνησαν σε Βενιζέλο για ΠτΔ πακέτο με Χάγη – Οργισμένη αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ: Όσκαρ μυθοπλασίας Μίμης Δομάζος: Το αντίο του πολιτικού κόσμου στον μεγάλο “στρατηγό” Φάμελλος (για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις) : Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερό κόμμα που μπορεί να εκφράσει και ψηφοφόρους της ΝΔ … “Πυρά” σε Μητσοτάκη, Ανδρουλάκη Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα στη Libération: Προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι “η Γη δεν γυρίζει”
Newsit.gr

«Ήρθα για να μείνω» λέει ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τις ευρωεκλογές – Η ανάρτησή του

«Ήρθα για να μείνω» είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης δύο ημέρες μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
Ο Στέφανος Κασσελάκης σε νέα του ανάρτηση ευχαριστεί τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που που έσπευσαν στις κάλπες των ευρωεκλογών.
Όπως επισημαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα που λένε «Μην τα παρατήσεις», «Μη μας προδώσεις», «Πιστέψαμε ξανά».
Σας το είπα και το εννοούσα.
 
Ήρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο».
Τώρα χτίζουμε την προοδευτική αριστεία που έχει ανάγκη η Ελλάδα – αλλά πλέον και η Ευρώπη.
Προετοιμαζόμαστε λοιπόν από τώρα. Προχωράμε ακάθεκτοι».
«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χιλιάδες ψηφοφόρους και στους εθελοντές και στις εθελόντριες, που μας κράτησαν όρθιους απέναντι στα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια της ΝΔ.
Το 23% έγινε 13%. Με τη νέα γενιά στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε και θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα», καταλήγει. 
To άρθρο «Ήρθα για να μείνω» λέει ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τις ευρωεκλογές – Η ανάρτησή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...