Τελευταία νέα
“Τζίφος”! Γύρισε την πλάτη ο Μακρόν στα παρακάλια Μητσοτάκη για τους “τουρκικούς” Meteor ! Μας πήραν τα λεφτά και μας “πούλησαν” Τέμπη: Σάλος με την έρευνα για τη γνησιότητα των βίντεο Γ. Καραμέρος: «Δεν ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη να «θυσιάσει» τον κ. Τριαντόπουλο προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του» Δέσμευση Ζαχαράκη σε ερώτηση Φωτίου ότι θα συνεχίσει ως το 2027 η λειτουργία των Κέντρων Κοινότητας και των δομών καταπολέμησης φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού Κ. Τσιάρας στο ΕΡΤΝews: Στόχος η συνάντηση με τους αγρότες να γίνει μέχρι τέλος της εβδομάδας Φάμελλος: «Υπεύθυνος του σχεδίου συγκάλυψης είναι ο Μητσοτάκης» Γ. Καραμέρος: Δεν ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη να «θυσιάσει» τον κ. Τριαντόπουλο προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του Π. Αμυράς στο Πρώτο για Τέμπη: Περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να ελέγξει τη γνησιότητα των βίντεο – Η θέση της κυβέρνησης είναι όλα στο φως (audio) Μπακογιάννη: “Δεν υπάρχει συγκάλυψη, δεν είμαστε τέρατα” Αμφισβητείται ευθέως η γνησιότητα των 3 βίντεο της εταιρείας Interstar από τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και η ειλικρίνεια της κυβέρνησης: «Γιατί τα θυμήθηκαν τώρα; – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλοίωσης αυτά τα 2 χρόνια» – Τέμπη: Οι ψηφιακές κάμερες τοποθετήθηκαν 4 μήνες μετά το δυστύχημα! ΣΟΚ με τον Γιάννο Παπαντωνίου -Το πρόβλημα υγείας του Συγκλονίζει ο Γιάννος Παπαντωνίου: «Δεν είναι πολύ μακριά η ώρα του αποχαιρετισμού»

Αλ. Τσίπρας: κ. Μητσοτάκη σας ευχαριστούμε που είστε τόσο μεγαλόκαρδος και αφήνετε τις εφημερίδες να κυκλοφορούν στα περίπτερα

Ιούλιος  05,2022

Παρέμβαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλεξη Τσίπρα στα social media

Είναι πράγματι αξιοζήλευτο. Αλλά πιθανότατα μόνο ηγέτες τύπου Όρμπαν θα απαντούσαν με αυτόν τον τρόπο.

Μετά τη σφοδρή επίθεση του Malik Azmani, αντιπρόεδρου του Renew Europe, δηλαδή της Ομάδας του Μακρόν στην Ευρωβουλή, για τη κατάντια της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε κραδαίνοντας την «Αυγή» και τη «Δημοκρατία» στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ιδού η τρανή απόδειξη της ελευθεροτυπίας στην Ελλάδα: Κυκλοφορούν ελεύθερα στα περίπτερα.

Σας ευχαριστούμε, κ. Μητσοτάκη, που είστε τόσο μεγαλόκαρδος και αφήσατε την ιστορική «Αυγή», που ιδρύθηκε το 1952 και διέκοψε κυκλοφορία μόνο στην Επταετία, να συνεχίσει να υπάρχει.

Όσο για τη «Δημοκρατία», ο εκδότης της ίσως έχει άλλους λόγους να είναι ευτυχής, αφού παρά τις προσπάθειές σας δεν καταφέρατε να τον βάλετε φυλακή, όπως ούτε τους Βαξεβάνη και Παπαδάκου, που μαζί κατηγορήσατε για συμμορίτες, επειδή ξεσκέπασαν το σκάνδαλο Νοβάρτις.

Διαβάστε επίσης...