Τελευταία νέα
Πρότειναν στον Αλέξη Τσίπρα να γίνει πρόεδρος της Αριστεράς στο Συμβούλιο της Ευρώπης Στη Θεσσαλία παραμένουν αποκλεισμένοι δυο βδομάδες μετά την κακοκαιρία, μεταφέρουν με drones φάρμακα και τρόφιμα και “αυτούς”… τους ενόχλησε που πήγε ο Κασσελάκης με φτυάρι και γαλότσες στη λάσπη! Την Πέμπτη η πρώτη … του Στέφανου Κασσελάκη ομιλία στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως Πρόεδρος Τσίπρας: Ποια ευρωπαϊκή θέση αναμένεται να πάρει Συνταξιούχοι ενός ανώτερου Θεού! Επανέρχονται οι συντάξεις των δικαστών στα επίπεδα προ του 2012 (περικοπές Μνημονίων) με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ο εκδότης της εφημερίδας «Μαγνησία» μηνύει τον Αχιλλέα Μπέο για διαπλοκή μεταξύ του Δήμου Βόλου και της ΠΑΕ «Βόλος ΝΠΣ» Ρώτησαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το αν ισχύει το δημοσίευμα της Yeni Safak για αποστρατικοποίηση των νησιών και εκείνος απάντησε για Rafale και Belh@rra Εξώδικο του Κώστα Παπαδάκη για αποκλεισμό της Ανατρεπτικής Συμμαχίας σε ΕΡΤ και ιδιωτική τηλεόραση Ναύαρχος Αποστολάκης: Η κυβέρνηση να απαντήσει αν Μητσοτάκης – Ερντογάν συζήτησαν για αποστρατικοποίηση νησιών Νεκτάριος Φαρμάκης: Η Δυτική Ελλάδα έχει πλέον ανέβει κατηγορία Δημοσκόπος: Δεν αποκλείεται να πετύχει η ΝΔ 13/13 στις περιφερειακές εκλογές Σόου Κυριάκου στη νέα στέγη ΑμεΑ στο Ελληνικό

Ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ & ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΛΠ

 Μάιος 01 ,2022

COSCO - Συνεχίζεται η Απεργία των εργαζομένων - Ζωσμένο το λιμάνι από δυνάμεις  καταστολής(ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ανακοινώσεις Πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων

ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ & ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΛΠ

Στο ίδιο έργο θεατές, σήμερα το λιμάνι του Πειραιά για ακόμη μια φορά μέσα σε λίγους μήνες έγινε στρατιωτικοποιημένη περιοχή. Απόνερα του «φιλεργατικού νόμου» Χατζηδάκη, εικόνες που θυμίζουν άλλες εποχές που ο Ελληνικός λαός έκανε χρόνια για να τις αφαιρέσει από τη μνήμη του. Και όλα αυτά στο όνομα της «παραγωγικότητας» και της κερδοφορίας. Οι «αρμόδιοι και υπεύθυνοι» θα πρέπει να λύνουν τα προβλήματα με διάλογο και συζήτηση αλλά φαίνεται ότι η απάντηση σε κάθε δίκαιη κινητοποίηση είναι η καταστολή με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος που ξέρουν.

Κύριοι της Κυβέρνησης και της Διοίκησης της ΣΕΠ/COSCO προσπαθείτε με κάθε τρόπο να δημιουργήσετε ήρωες και προσέξτε γιατί κάποια στιγμή θ’αρπάξουμε την ευκαιρία και τότε δεν θα είναι καλό για κανέναν μας.

Προειδοποιήσαμε την προηγούμενη φορά την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση ότι αυτή η αποκρουστική εικόνα που υπάρχει στις πύλες του ΣΕΜΠΟ να μη επαναληφθεί αλλά μάλλον δεν μας πήρατε στα σοβαρά.

Γι’αυτό ζητάμε, όσο ακόμα είναι καιρός, να αποσύρετε αυτόν το συφερτό ενστόλων από τις πύλες του ΣΕΜΠΟ άμεσα. Οι εργαζόμενοι δεν είμαστε ούτε εγκληματίες ούτε κακούργοι, ζητάμε λύση στα προβλήματα μας και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το δίκιο μας.

Διαβάστε επίσης...