Τελευταία νέα
Θεοδωρικάκος: Η Πολιτεία επιβραβεύει με πράξεις τα στελέχη που με καθημερινή αυτοθυσία προστατεύουν τα σύνορά της Βίντεο ντοκουμέντο “καίει” τους αστυνομικούς και εκθέτει την ΕΛΑΣ για την ανακοίνωση που έβγαλε! Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του The FAQ – Οργή σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη Τσίπρας: Απαραίτητη η μείωση του ΕΦΚ σε πετρέλαιο θέρμανσης και καύσιμα “Μύρισε εκλογές” ο Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε μπόνους 600 ευρώ στα Σώματα Ασφαλείας τη “λάθος” μέρα! Σπίρτζης: “Οι δημοκρατικοί αστυνομικοί έχουν εξαπατηθεί” Η “ύποπτη” στάση του Μπουρλά “καίει” και τη Ντερ Λάϊεν: Aρνήθηκε δεύτερη φορά να καταθέσει στο Ευρωκοινοβούλιο για το «χρυσό» συμβόλαιο της Pfizer Υποκλοπές στα γραφεία του ΚΚΕ: «Ναι» από ΣΥΡΙΖΑ για σύγκληση Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Μένει για 1 χρόνο το πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις – 600 ευρώ σε αστυνομικούς και λιμενικούς τον Δεκέμβριο Παρέμβαση Μητσοτάκη για το θάνατο του μαθητή στις Σέρρες Δημοσκόπηση RASS: Προβάδισμα 7,8% της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ και προτίμηση σε Μητσοτάκη Στα Τίρανα την Τρίτη ο Μητσοτάκης για τη Σύνοδο κορυφής ΕΕ-Δυτ. Βαλκανίων Μητσοτάκης: Νιώθω βαθιά οδύνη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες – Θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει ΣΥΡΙΖΑ για 16χρονο Ρομά: Παραμονή της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, η ιστορία επαναλαμβάνεται ως τραγωδία

Ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΝΙΜΩΝ & ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΛΠ

 Μάιος 01 ,2022

COSCO - Συνεχίζεται η Απεργία των εργαζομένων - Ζωσμένο το λιμάνι από δυνάμεις  καταστολής(ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ανακοινώσεις Πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων

ΕΝΩΣΗ ΜΟΝΙΜΩΝ & ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΟΛΠ

Στο ίδιο έργο θεατές, σήμερα το λιμάνι του Πειραιά για ακόμη μια φορά μέσα σε λίγους μήνες έγινε στρατιωτικοποιημένη περιοχή. Απόνερα του «φιλεργατικού νόμου» Χατζηδάκη, εικόνες που θυμίζουν άλλες εποχές που ο Ελληνικός λαός έκανε χρόνια για να τις αφαιρέσει από τη μνήμη του. Και όλα αυτά στο όνομα της «παραγωγικότητας» και της κερδοφορίας. Οι «αρμόδιοι και υπεύθυνοι» θα πρέπει να λύνουν τα προβλήματα με διάλογο και συζήτηση αλλά φαίνεται ότι η απάντηση σε κάθε δίκαιη κινητοποίηση είναι η καταστολή με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος που ξέρουν.

Κύριοι της Κυβέρνησης και της Διοίκησης της ΣΕΠ/COSCO προσπαθείτε με κάθε τρόπο να δημιουργήσετε ήρωες και προσέξτε γιατί κάποια στιγμή θ’αρπάξουμε την ευκαιρία και τότε δεν θα είναι καλό για κανέναν μας.

Προειδοποιήσαμε την προηγούμενη φορά την Κυβέρνηση και τη Διοίκηση ότι αυτή η αποκρουστική εικόνα που υπάρχει στις πύλες του ΣΕΜΠΟ να μη επαναληφθεί αλλά μάλλον δεν μας πήρατε στα σοβαρά.

Γι’αυτό ζητάμε, όσο ακόμα είναι καιρός, να αποσύρετε αυτόν το συφερτό ενστόλων από τις πύλες του ΣΕΜΠΟ άμεσα. Οι εργαζόμενοι δεν είμαστε ούτε εγκληματίες ούτε κακούργοι, ζητάμε λύση στα προβλήματα μας και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το δίκιο μας.

Διαβάστε επίσης...