Τελευταία νέα
Yπάλληλοι του ΕΟΔΥ στο κορωνοπάρτι της Τσινοπέμπτης-Οι ευθύνες Αρκουμανέα, κυβέρνησης “Χαλάστρα” στα σχέδια για επέμβαση στο ΑΠΘ έκαναν καθηγητές, φοιτητές και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε η κλούβα και οι αστυνομικές δυνάμεις, πανηγυρισμοί από τους φοιτητές (vid) «Σερίφη», τι γίνεται εδώ; «Άσκοπη βία» αστυνομικών σε αυτοκίνητο! Στο ίδιο μήκος κύματος Ελλάδα – Αίγυπτος για το επίμαχο οικόπεδο στον 28ο μεσημβρινό Νέες χυδαιότητες Κυρανάκη: Γνωστός άγνωστος ο νεαρός με παραβατική συμπεριφορά Συμφωνία Αιγύπτου – Ελλάδας για το επίμαχο οικόπεδο 18 της ανατολικής Μεσογείου – Ραγδαίες εξελίξεις (video) Μέχρι και ο Ευαγγελάτος εξοργίστηκε με τα όσα προκλητικά υποστήριξε δικηγόρος του αστυνομικού: Για το τι προηγήθηκε ήσασταν λαλίστατη για το γιατί έδειρε τον πολίτη ανηλεώς λέτε θα γίνει ΕΔΕ (vid) Κορωνοϊός – Γιαννάκος: Στο «κόκκινο» οι ΜΕΘ – Καταγγελία για διασωληνωμένους εκτός εντατικής Επαφές Δένδια σε Κύπρο και Αίγυπτο: Συντονισμός για Κυπριακό, ευρωτουρκικά και σχέσεις με Κάιρο ΣΥΡΙΖΑ: Τρομοκράτηση της κοινωνίας και αντιδημοκρατικός κατήφορος βίας Συμπεριφορά χούλιγκαν από αστυνομικούς των Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη και στην Πανόρμου: “Βάλε το κινητό στην τσέπη τώρα”! Βίντεο-καταγγελίες σπάσιμο αυτοκινήτων και σύλληψη πολίτη στην “τύχη” «Νόμος και τάξη» και στην Πανόρμου

Ανακοίνωση KIN.AΛ:Ας αφήσει η Κυβέρνηση τις αστείες και προσβλητικές κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα για το χάος που προκλήθηκε.

21 /02/2021

Ανακοίνωση εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής όπου αναφέρει  ότι αυτοί που έμειναν ακόμη και για μέρες χωρίς ρεύμα λόγω του καιρικού φαινομένου «Μηδεια» θα δουν τον λογαριασμό τους μειωμένο κατά μόλις 9 Ευρώ.

Ακολουθεί ολόκληρη η Ανακοίνωση του κόμματος:

“Μετά την πρωτοφανή ταλαιπωρία χιλιάδων νοικοκυριών που έμειναν για μέρες χωρίς ρεύμα, και την σχετική επικοινωνιακού χαρακτήρα αναφορά του κ. Μητσοτάκη, ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι θα αφαιρέσει τη χρέωση Φεβρουαρίου που αφορά στο δίκτυο διανομής από τον επόμενο λογαριασμό.

Αυτό σημαίνει, -για ένα μέσο νοικοκυριό-, ότι αυτοί που έμειναν ακόμη και για μέρες χωρίς ρεύμα, θα δουν τον λογαριασμό τους μειωμένο κατά μόλις 9 Ευρώ.

Μόνο εμπαιγμό αποτελεί η συγκεκριμένη ανακοίνωση για τους ανθρώπους που επλήγησαν. Και ο εμπαιγμός γίνεται διπλός ή τριπλός, με τη σημερινή δήθεν φιλάνθρωπη κίνηση της ΔΕΗ που αλλάζει τα 9 € σε 27 €, για τους πελάτες της.

Από μια Κυβέρνηση που ενώ επέδειξε ανικανότητα στην προστασία των πολιτών, τα βρίσκει όλα καλά, χωρίς να ζητήσει ούτε μια συγνώμη, χωρίς κανείς τους να έχει το φιλότιμο να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ας αφήσει λοιπόν η Κυβέρνηση τις αστείες και προσβλητικές  κινήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα για το χάος που προκλήθηκε  και ας πράξει κάτι στην ουσία. Εξάλλου οι πολίτες δεν εξαγοράζονται, έχουν γνώση, μνήμη, κρίση και θα καταδικάσουν όταν έρθει η ώρα,

Ουσία είναι  -μεταξύ άλλων-είναι  το πώς θα αυξήσουμε την ανθεκτικότητα του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να μπορεί αυτό να αντιμετωπίσει τέτοιου  είδους προκλήσεις.

Η υπογειοποίηση είναι απαραίτητη σε πολλά σημεία της χώρας, αλλά αποτελεί μία μεσο/μακροπρόθεσμη λύση. Άμεση κίνηση είναι να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες εργασίες για την συντήρηση του δικτύου, που έχει αφεθεί στην τύχη του. Επιπλέον, απαραίτητος είναι ο εκσυγχρονισμός του, με την εγκατάσταση έξυπνων μετρητών, ώστε να ξέρει ο διαχειριστής του δικτύου πού και από πότε υπάρχει πρόβλημα, όπως και η προώθηση μικροδικτύων με τη χρήση τοπικών μονάδων παραγωγής και αποθήκευσης και αυτοματοποιημένη νησιδοποίηση.

Τεχνικές λύσεις υπάρχουν. Άλλος χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει.”

20/02/2021

Διαβάστε επίσης...