ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΕΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ FREEDOM PASS ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ιούλιος 02,2021

Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, κ. Πάρις Κουρτζίδης, κληθείς να σχολιάσει την εξαγγελία – προνόμιο του πρωθυπουργού σε εμβολιασμένους και δυνάμει εμβολιασμένους νέους, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο σοφός λαός είχε πάντα μια ταιριαστή παροιμία για κάθε περίπτωση. Εδώ ταιριάζει το “να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω λάδι”. Ο κύριος Μητσοτάκης στην αρχή τους στέρησε την ελευθερία. Στη συνέχεια και τα όνειρα. Μετά τους κουνούσε το δάχτυλο. Ύστερα τους κυνηγούσε και τους έδερνε στις πλατείες. Τώρα τους δίνει freedom pass.

Ο κύριος Μητσοτάκης, ως σύγχρονος Μαυρογιαλούρος – ψηφοθήρας έφθασε στο σημείο να μοιράζει “prepaid” των 150 ευρώ για διακοπές, συναυλίες και θεάματα, υποτιμώντας τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια των νέων ανθρώπων. Στερώντας τους την πραγματική ελευθερία τους. Λίγες ημέρες πριν ήταν που τους στέρησε το δικαίωμα στην ανθρώπινη εργασία, περνώντας ένα νόμο – έκτρωμα.

Για να καταλάβει κανείς σε τι κατάσταση πανικού αλλά και υποκρισίας βρίσκεται ο κύριος Μητσοτάκης, αρκεί να αναλογιστεί ότι, ενώ η επιτροπή λοιμοξιολόγων λέει ότι δεν υπάρχει πάνω από 30% προστασία μετά την πρώτη δόση εμβολίου και ότι χρειάζονται να παρέλθουν 15 – 20 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση, ώστε να έχει δημιουργηθεί ένα υψηλό ποσοστό ανοσίας, εκείνος ενθαρρύνει τους νέους από την επομένη κιόλας του εμβολιασμού τους -με την πρώτη δόση- να πάνε διακοπές και να συγχρωτίζονται!

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που η μετάλλαξη Δέλτα αποδεικνύεται ότι διαπερνά τα υποτιθέμενα άτρωτα εμβόλια mRNA, ενώ εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις προσβάλλονται ή και πεθαίνουν από Covid-19.»

Διαβάστε επίσης...