Τελευταία νέα
Υπάλληλοι του ΣΕΒ… Τρίζει η καρέκλα του Χρυσοχοΐδη Το έγκλημα χωρίς όνομα που σκοτώνει καθημερινά 173 γυναίκες Γυναικοκτονία: Γιατί η περιγραφή ενός εγκλήματος που ο ορισμός του έχει δοθεί από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλων, αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στην Ελλάδα; Τη διώκουν γιατί φιλοξενούσε έναν πρόσφυγα (του Δημήτρη Αγγελίδη/ΕφΣυν) Πετράλωνα-«Καμία μόνη»: Μαζική κινητοποίηση ενάντια στην έμφυλη βία Ποιος είναι ο «αντιεμβολιαστής»; ΗΠΑ: Εγκρίθηκε νομοσχέδιο μεγαλύτερης πρόσδεσης της Ελλάδας στο άρμα των ΗΠΑ Δημοσκόπηση Alco: Μεγαλύτερη ασφάλεια επί ΣΥΡΙΖΑ, πανωλεθρία για Χατζηδάκη Σπίρτζης: Ζητούνται άμεσα απαντήσεις για τις καταγγελίες του Γεωργιανού Μητσοτάκης για τη Γραμμή 4 του Μετρό: «Το μεγαλύτερο δημόσιο έργο στη χώρα μας» ΠΑΜΕ: Άμεσα μέτρα προστασίας των εργαζομένων, της υγείας και της ζωής τους από τον καύσωνα Σπίρτζης-Ξανθόπουλος: Η κυβερνητική ανικανότητα φέρνει αθλιότητα …
Kosmoslarissa.gr

Αντιπολεμικό θέατρο στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης

To τμήμα Υποκριτικής – Γ’ Κύκλος Εκπαίδευσης του Κέντρου Έρευνας Θεάτρου & Χορού +ΠΛΗΝ παρουσιάζει το αντιπολεμικό έργο “OTHER SIDE” του Ντέγιαν Ντουκόφσκι. στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης (έναντι 3ου Λυκείου) από 9 έως 13 Ιουνίου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.
Mετά τον πόλεμο, όλοι έχουν διαλέξει πλευρά και τίποτα δεν θυμίζει το πριν. 
Τέσσερις περιπλανώμενοι άνθρωποι ύστερα από την βία και την φρίκη του πολέμου προσπαθούν να ξαναβρούν τους εαυτούς τους, τις ταυτότητες τους. 
Μετέωροι ανάμεσα στην λιακάδα και τα συντρίμμια, στα χαρακώματα και τον ουρανό, ο Τρίκυ, η Μάλα, η Λίλυ και ο Λάκι είναι έτοιμοι να πατήσουν την σκανδάλη για λίγη ζωή παραπάνω.
«Η πορεία της ζωής θα έπρεπε να είναι ανάποδα. Πρώτα πεθαίνεις, ξεκουράζεσαι. Μετά πας στο γηροκομείο. Ύστερα σου χαρίζουν ένα χρυσό ρολόι και δουλεύεις για 40 χρόνια. Μετά ετοιμάζεσαι για τη γνώση. Πηγαίνεις πανεπιστήμιο, πας σε συναυλίες παίρνεις τα πρώτα σου ναρκωτικά, ερωτεύεσαι, μετά ζεις την πρώτη σου εκδρομή και επιστρέφεις στο σχολείο. Γίνεσαι παιδάκι, μαθαίνεις γραφή και ανάγνωση, παίζεις και ακούς και δεν ακούς τους γονείς σου, ετοιμάζεσαι για το μεγάλο ταξίδι στην μήτρα για να γίνεις ένα με το σύμπαν. Καταλήγεις στον μεγάλο οργασμό.»
Λίλυ: Χαρά Καράτζιου Λάκι: Αστέρης Κακαδιάρης Μάλα: Καλλιόπη Λαγκούρα Τρίκυ: Φάνης Ζαδές
Διάρκεια: 75 λεπτά
Υπεύθυνος τμήματος Υποκριτικής: Ηρακλής Τζαφέτας
Υπεύθυνη τμήματος Σύγχρονου Χορού: Βασιλική Σουλτούκη
Σε όλες τις παρουσιάσεις τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως έχουν οριστεί από τους αρμόδιους φορείς.
ΕΙΣΟΔΟΣ: Κουτί ελεύθερης συνεισφοράς
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η τηλεφωνική κράτηση θέσεων στο 6987753839  

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...

Υπογεννητικότητα

Πολλά διαβάσαμε για το συνέδριο… μεσαιωνικής σύλληψης για την υπογεννητικότητα. […]