Τελευταία νέα
Γ. Οικονόμου: Επιχορήγηση μεταφορικού κόστους και για πρώτη φορά κόστους δημοσιογραφικού χάρτου Νέα Δημοκρατία: «Ας αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα ο κ. Ηλιόπουλος» Ο φόβος του συστήματος πριν το «κραχ» οδηγεί σε κάλπες ΣΥΡΙΖΑ: Η διοίκηση της ΕΡΤ έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό ΣΥΡΙΖΑ κατά διοίκησης ΕΡΤ: Έστησαν απεργοσπαστικό μηχανισμό Παύλος Γερουλάνος: Οδηγούμαστε σε νέα μνημόνια και νέα χρεωκοπία Νίκος Ανδρουλάκης: «Η Κυβέρνηση με τους χειρισμούς της δεν έχει κανένα δείγμα σοβαρότητας» Turkaegean: Ερώτηση με πρωτοβουλία Μεϊμαράκη στην Κομισιόν Νάσος Ηλιόπουλος: Στις εκλογές θα καταλάβουν ότι τελείωσε ο χρόνος τους Αλ. Τσίπρας: Πρωτοφανές δύο κρίσιμες ανεξάρτητες αρχές να είναι σε σύγκρουση με την κυβέρνηση επειδή τις εμποδίζει να διατελέσουν το έργο τους Γ. Ραγκούσης: «Αγωνία στους μαθητές για το ακατάλληλο υλικό στις πανελλαδικές με ευθύνη της κυβέρνησης» ΚΚΕ: Επικίνδυνη η εναπόθεση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας στο ΝΑΤΟ

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συναντήθηκε με εκπροσώπους της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία

31/03/2021

Ο Γ. Κατρούγκαλος, τομεάρχης εξωτερικής πολιτικής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Θεοδώρα Τζάκρη, τομεάρχης ομογένειας, η Νατάσσα Θεοδωρακοπούλου, υπεύθυνη στην Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον Τομέα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, διπλωματικός σύμβουλος του Προέδρου, συναντήθηκαν με εκπροσώπους της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Αλβανία και ειδικότερα τον πρόεδρο του ΚΕΑΔ, Βαγγέλη Ντούλε, τον πρόεδρο της ΔΕΕΕΜ-Ομονοίας, Βασίλη Κάγιο και τον πρόεδρο του παραρτήματος Ομόνοιας στη Χειμάρρα, Φρέντι Μπελέρη.

Ενημερώθηκαν στο πλαίσιο αυτό για τις εξελίξεις στην Αλβανία και εξέφρασαν τη σταθερή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην προάσπιση των δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας.

Διαβάστε επίσης...