Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για τον τερματισμό ισραηλινών επιχείρησεων στη Γάζα Κασσελάκης: Ο ΔΕΔΔΗΕ έπρεπε να είναι στο Δημόσιο – «Σας βλέπω ψυχοσωματικά πεσμένους» Χαρίτσης: Η ακρίβεια έχει την υπογραφή Μητσοτάκη – Ζητάμε άμεση αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις – Ανακοινώθηκαν τα εκλογικά κέντρα Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Φρ. Ολάντ Πετσοκόβει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ψέματα Μητσοτάκη στη Βουλή: “Είναι σαφές πως όταν η πραγματικότητα διαφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα” Κωνσταντοπούλου: «Οι πολίτες υποφέρουν γιατί απέτυχε η πολιτική Μητσοτάκη» – «Η κυβέρνηση κρατούσε τη δικογραφία των Τεμπών μέχρι να κλείσει η Βουλή» Δευτερολογία Φάμελλου: Ο πρωθυπουργός δεν κατέθεσε καμία πρόταση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας Κασσελάκης στον ΔΕΔΔΗΕ: ” Ο Πρωθυπουργός λέει ότι θα χρεοκοπήσει η χώρα αν βάλουμε έκτακτη εισφορά στα υπερκέρδη των τραπεζών. Όχι! Τα νοικοκυριά και οι άνθρωποι χρεοκοπούν αυτή τη στιγμή.” Σκέρτσος: «Λυπάμαι που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί fake news» Σύγκρουση «κορυφής» στη Βουλή για την ακρίβεια – Κ. Μητσοτάκης: «Χρεοκοπία χωρίς επιστροφή οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ» (Δεν θέλατε τη Δούρου …) Ο Νίκος Χαρδαλιάς βγάζει στον τάκο … τη διοίκηση Πατούλη για τον διαγωνισμό των 18 εκατ. που ακύρωσε το Ελεγκτικό Συνέδριο!

Αντιφασιστική διαδήλωση: Πέμπτη 30/9 18:30 Μετρό Αιγάλεω

Σεπτέμβριος 30,2021

Ανακοινώσεις Συλλογικοτήτων

Στις 29 Σεπτέμβρη του 1944 οι ναζί μαζί με ντόπιους δωσίλογους καίνε ζωντανούς είτε εκτελούν περισσότερους από 100 αιγαλιώτες στην περιοχή του Αη Γιώργη ως αντίποινα σε αμφισβητούμενη ενέδρα του ΕΛΑΣ (που τότε είχε ήδη διατάξει αναστολή αντίστοιχων επιθέσεων) την προηγούμενη μέρα. Οι ναζί λίγους μήνες μετά έφυγαν αλλά οι δωσίλογοι έμειναν. Ήταν τα ερπετά που σέρνονταν στα πόδια της εξουσίας και δάγκωναν μόνο τους ξυπόλητους. Εμφύλιος, ιουλιανά, χούντα, μεταπολίτευση. Την προηγούμενη δεκαετία μπήκαν μέχρι και στη Βουλή ως αυτοί που πάντα ήταν: ως εχθροί της ελευθερίας. Αναβίωσαν τα τάγματα εφόδου, επιτέθηκαν και σκότωσαν. Η αστική δημοκρατία τούς έβαλε φυλακή αφού φρόντισε να ενσωματώσει στην επίσημη ατζέντα της όλη την ρατσιστική και εθνικιστική τους προταγματική. Σήμερα υπάρχουν 3 δηλωμένοι φασίστες ως υπουργοί στην ακροδεξιά κυβέρνηση ενώ, παράλληλα, συμμορίες φασιστών αναδιοργανώνονται στις γειτονιές υποδαυλίζοντας ό,τι πιο αντιδραστικό ξερνάει ο επιθετικός ελληνικός μικροαστισμός.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΌΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 30/9 18:30

Διαβάστε επίσης...