Τελευταία νέα
Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Ευάγγελος Βενιζέλος: Να κερδηθεί ο πόλεμος της ιστορίας – Μικρή η Ευρώπη μπροστά στο ΝΑΤΟ Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Απόστολος Κακλαμάνης: Ποντίκια που έψαχναν τυρί όσοι πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: Οι ακραίες τουρκικές παραβιάσεις φανέρωσαν το αντάλλαγμα για τα χειροκροτήματα ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: Οι ακραίες τουρκικές παραβιάσεις φανέρωσαν το αντάλλαγμα για τα χειροκροτήματα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Προς συμφωνία με τις τράπεζες για τα χρέη Δημ. Παπαδημούλης: «Η τακτική των παράνομων pushbacks του κ. Μηταράκη δεν μπορεί πλέον να συγκαλυφθεί από την κυβερνητική προπαγάνδα της ΝΔ» Γ. Παπανδρέου στο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Όχι στο συντηρητικό δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ» Νίκη Κεραμέως: Η Ελλάδα έχει μπει δυναμικά στον διεθνή ακαδημαϊκό χάρτη ΥΠΕΞ: «Απορρίπτουμε τις αβάσιμες και αναληθείς αιτιάσεις περί δήθεν παραβίασης του τουρκικού εναερίου χώρου» – Τι αναφέρει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «Βόμβα» που εκθέτει κι άλλο τον Μητσοτάκη! Στις 18 Μαΐου πέταξαν τα τουρκικά F-16 μια ανάσα από την Αλεξανδρούπολη – 2 μέρες το έκρυβε η κυβέρνηση! ΥΠΕΞ για Βαρώσια: Καταδικάζουμε τις μονομερείς ενέργειες της Τουρκίας, δημιουργούν νέα τετελεσμένα Η Ακρίτα διασύρει την ιστοσελίδα «κλίματος Δούρου» για τα σεξιστικά σχόλια σε βάρος της Αχτσιόγλου
Money-tourism.gr

Αυξάνεται ο… κορβανάς του Γερμανικού Οργανισμού Τουρισμού

Αυξημένα κονδύλια θα λάβει ο Γερμανικός Οργανισμός Τουρισμού το επόμενο έτος, όπως αποφάσισαν τα κυβερνητικά κόμματα και ενέκρινε η Bundestag. Την ίδια στιγμή, θα αυξηθεί η χρηματοδότηση για την ψηφιοποίηση και την προστασία του περιβάλλοντος στον γερμανικό Τουρισμό.
Στον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό του 2022, προβλέπονται 4,6 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα για τον Γερμανικό Οργανισμό Τουρισμού από ό,τι στο πρώτο σχέδιο προϋπολογισμού, που τώρα είναι λίγο κάτω από 39,1 εκατομμύρια ευρώ.
Επιπλέον, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επιθυμεί να δαπανήσει κάτι λιγότερο από τρία εκατομμύρια ευρώ για “την προώθηση της βελτίωσης των επιδόσεων στον τομέα του τουρισμού”. Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση καινοτομιών στους τομείς της ψηφιοποίησης, του κλίματος και της προστασίας του περιβάλλοντος στον γερμανικό τουρισμό. Και τα δύο σχέδια προϋπολογισμού εγκρίθηκαν από την επιτροπή προϋπολογισμού του γερμανικού Κοινοβουλίου, την Τετάρτη.
“Τα πρόσθετα χρήματα είναι απολύτως απαραίτητα για την επανεκκίνηση του γερμανικού τουρισμού, μετά από δύο και πλέον δύσκολα χρόνια”, λέει ο Stefan Schmidt, εκπρόσωπος τουριστικής πολιτικής των Πρασίνων.
Η κοινοβουλευτική ομάδα CDU/CSU στη γερμανική Bundestag είχε ζητήσει σημαντικά περισσότερα χρήματα για τον Γερμανικό Οργανισμό Τουρισμού και ήθελε να αυξήσει την ομοσπονδιακή επιχορήγηση στα 60 εκατομμύρια ευρώ. “Λόγω της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία, πολλοί ταξιδιώτες θα απέφευγαν να επισκεφθούν τη Γερμανία”, λέει η Anja Karliczek, μέλος του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου. Και προσθέτει: “Γι’ αυτό χρειαζόμαστε αποτελεσματικό και καλά χρηματοδοτημένο μάρκετινγκ στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή”.
Επιπλέον, η CDU/CSU ήθελε να προωθήσει ένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη του τουρισμού στις αγροτικές περιοχές.
Η γερμανική Bundestag είναι το εθνικό κοινοβούλιο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Έδρα του είναι το Κτήριο Ράιχσταγκ στο Βερολίνο. Στην τρέχουσα εκλογική περίοδο, την 20η από την ίδρυση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας το 1949, το Κοινοβούλιο αποτελείται από 736 βουλευτές. Πρόεδρος της Bundestag είναι ο Bärbel Bas από τον Οκτώβριο του 2021. Ο Πρόεδρος του γερμανικού Κοινοβουλίου κατέχει το δεύτερο υψηλότερο αξίωμα του κράτους στη Γερμανία, μετά τον Ομοσπονδιακό Πρόεδρο.

The post Αυξάνεται ο… κορβανάς του Γερμανικού Οργανισμού Τουρισμού appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...