Τελευταία νέα
Παντελώς ανεξέλεγκτη η ΕΥΠ! Η κυβέρνηση «στήνει» αντιπερισπασμό με υποκλοπές… ΣΥΡΙΖΑ; Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Το καθεστώς Μητσοτάκη γνωρίζει ότι έρχεται γρήγορα η κατάρρευσή του Πισώπλατη μαχαιριά από τον Λοβέρδο στον Ανδρουλάκη! Ηλιόπουλος: “Μάταια προσπαθεί το καθεστώς Μητσοτάκη να κρυφτεί από τις ευθύνες του” Υπονοούμενα Γεωργιάδη πως Ρωσία και Τουρκία επιδιώκουν πολιτική αποσταθεροποίηση, με αφορμή το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων – Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση O Χουσεΐν Ζεϊμπέκ για Αθανασίου: Τέτοιες απόψεις ακούγονταν στη Βουλή μόνο από τη Χρυσή Αυγή Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση» Μάντζος: «Είναι πλέον σαφές ότι η ΝΔ ”κλείνει το μάτι” στα ακροδεξιά και νεοσυντηρητικά ακροατήρια» Καταγγελλία ΜεΡΑ25: Αστυνομικοί ξυλοφόρτωσαν πολίτη στις τουαλέτες του ΑΤ Ομόνοιας Οικονόμου σε Τσίπρα: Ισχυροί και ανθεκτικοί οι θεσμοί όπως έχει αποδειχθεί από το 1974 και ιδιαίτερα το 2015 Μάντζος για Γεωργιάδη στους NYT: Η κυβέρνηση σκόπιμα συντηρεί ένα θρίλερ κατασκόπων με «αόρατους εχθρούς»

Α.Ρ.ΕΝ.Α: Κινητοποίηση στο άσυλο τοκογλύφων και παιδεραστών

 Ιανουάριος 13, 2022

Ανακοινώσεις Φοιτητικών Συλλόγων:

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13/1 ΣΤΙΣ 13:00 ΣΤΟ ΑΜΦ. Α.


Έπειτα από συγκάλυψη της πρυτανείας και της κυβέρνησης τοκογλύφου παιδεραστή καθηγητή με κρατικές θέσεις, γίναμε μάρτυρες αστυνομικής επέμβασης στη σχολή εν μέσω μαθημάτων συλλαμβάνοντας φοιτητές. Την ώρα που η πρυτανεία και η ΝΔ μιλάνε για ασφάλεια και προστασία των φοιτητών/τριων, φέρνει ΟΠΚΕ μέσα στο πανεπιστήμιο και συγκαλύπτει φαινόμενα τοκογλυφίας και παιδεραστίας από τους ίδιους μας τους καθηγητές. Είναι ολοφάνερη πλέον η αδιαφορία για την πραγματική ασφάλεια των φοιτητών. Για ακόμη μια φορά η πρυτανεία δεν καταδικάζει τα περιστατικά αλλά παίρνει ευθεία θέση απέναντι στους φοιτητές και τους συλλόγους καλώντας τους ΟΠΚΕ να επέμβουν στη σχολή και να συλλάβουν φοιτητές. Είναι οι ίδιοι που θέλουν να φέρουν την πανεπιστημιακή αστυνομία μέσα στις σχολές και να εφαρμόσουν τον νόμο Κεραμέως Χρυσοχοΐδη. Παράλληλα την ίδια ώρα που δεν έχουν λάβει το παραμικρό μέτρο για της διεξαγωγή της εξεταστικής χωρίς αποκλεισμούς και κίνδυνο για την υγεία μας, διατηρούν σε κρατικές θέσεις τοκογλύφοι-παιδεραστές σαν τον Δράκο. Ενώ η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, δέχονται δωρεά για τουρνικέ, προχωρώντας βήματα μπροστά την εφαρμογή του νόμου Κ-Χ. Μετά την διπλή εκκένωση πολιτικού χώρου στο ΑΠΘ, η αστυνομική επέμβαση στην ΑΣΟΕΕ κάνει ξεκάθαρη την πολιτική στόχευση της κυβέρνησης σε σχέση με τα πανεπιστήμια και την επίθεση στη νεολαία. Ποιος αποτελεί τελικά την βία και την ανομία στα πανεπιστήμια; Οι φοιτητές/τριες που διεκδικούν τα αυτονόητα ή τα τσιράκια της ΝΔ που είναι βουτηγμένοι στα σκάνδαλα; Τους κάνουμε ξεκάθαρο ότι οι φοιτήτριες και οι φοιτητές δεν θα επιτρέψουμε τοκογλύφους παιδεραστές να διδάσκουν στα πανεπιστήμια μας!
•Να παραιτηθεί τώρα ο πρύτανης Μπουραντώνης!
•Δεν θα επιτρέψουμε την είσοδο της πανεπιστημιακής αστυνομίας και την εφαρμογή του νόμου Κεραμέως Χρυσοχοΐδη!
•Ο Δράκος να μην ξαναπατήσει το πόδι του στο πανεπιστήμιο!
•Η εξεταστική να διεξαχθεί μεικτά με τους φοιτητές να μπορούν να διαλέξουν τον τρόπο εξέτασης. Κανένας αποκλεισμός φοιτητών/τριών από εξεταστική!
Την απάντηση θα την δώσουμε συλλογικά και μαζικά μέσα από τους φοιτητικούς μας συλλόγους.
Όλες και όλοι αύριο στη γενική συνέλευση στις 13:00 στο αμφιθέατρο Α!

Η Α.Ρ.ΕΝ.Α. είναι το αυτόνομο σχήμα της ριζοσπαστικής αριστερας

Διαβάστε επίσης...