Τελευταία νέα
Γιώργος Μαρίνος στο “Π”: Απόσυρση των ΗΠΑ από τον αγωγό EastMed Πάνος Σκουρολιάκος στο “Π”: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθ’ οδόν προς τις εκλογές Δήλωση της ΠτΔ για την απώλεια του Αλ. Φασιανού Αλ. Τσίπρας: Η διαφθορά είναι σήμερα στη χώρα μας προστατευόμενο είδος – Εκείνοι που καταδιώκονται είναι οι αντίπαλοί της Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα στέκεται ολόψυχα στο πλευρό του Ιμβριακού ελληνισμού Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος στο στόχαστρο του Αλέξη – Οι φαντασιώσεις με την Μυρτάλη και το ξέσπασμα Διαδηλώσεις αγώνα για τον Σαχζάτ Λουκμάν Σπήλιος Λιβανός στο “Π”: Δίχτυ προστασίας στους αδύναμους συμπολίτες μας Ο.Λαφοντέν: «Όλες οι προσδοκίες που υπήρχαν με τον εμβολιασμό δεν επιβεβαιώθηκαν» Κ. Σακελλαροπούλου: Θέλουμε συνύπαρξη με την Τουρκία αλλά έχουμε χρέος στη μνήμη Τρύφων Αλεξιάδης στο Kontra News 10: Προεκλογικά έταζαν θα πάρετε διπλάσια από την ανάπτυξη τώρα… Τουρκία: Εκδίωξε το Nautical Geo από κυπριακή ΑΟΖ!-Ντροπή! Απούσα η Ελλάδα
Paron.gr

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: «Η ΝΔ προετοιμάζει το μέλλον!»

Τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να είναι σε μια διαρκή προσαρμοστικότητα, ακολουθώντας όσο πιο γρήγορα γίνεται τα νέα δεδομένα. Και η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που προετοιμάζει το μέλλον, δίνει λύσεις, απαντά στα προβλήματα των πολιτών με επιχειρήματα και προγραμματίζει το αύριο, σε αντίθεση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης που εμμένουν στο παρελθόν.
Διαχρονικά άλλωστε η Νέα Δημοκρατία ήταν και είναι το κόμμα που αφουγκράζεται τα άγχη, τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των πολιτών, προτάσσοντας το εθνικό και συλλογικό συμφέρον πάνω από το κομματικό.
Όλοι μαζί, με τις προτάσεις μας και την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων θα ανανεώσουμε την ελπίδα μας για το μέλλον.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...