Τελευταία νέα
Εκλογές 2023: Σκληρή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με φόντο την Υγεία Η «μάχη» της ΝΔ στην Βόρεια Ελλάδα – Πηγαίνει στο Άγιο Όρος ο Άδωνις Γεωργιάδης ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Live your myth in Greece: Κατέληξαν 63χρονη σε καρότσα αγροτικού στην Κω και 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη περιμένοντας ασθενοφόρο. Αυτά είναι τα κόμματα που θα συμμετέχουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου – Ποια κόπηκαν Τσίπρας στο Περιστέρι: Δύο είναι τα εναλλακτικά σχέδια εξουσίας κι ο κόσμος ξέρει ότι ψηφίζει για το ποιος και πως θα κυβερνήσει ΚΚΕ: Επιστολή στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων Έκκληση Αλέξη Τσίπρα για τις 25 του Ιούνη : «Με ενισχυμένη αναλογική όποιος προοδευτικός πολίτης δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει το σχέδιο Μητσοτάκη» (Video) ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: Επιμένει να μην αναγνωρίζει την ευθύνη του για την αύξηση των ποσοστών της ΝΔ Σε Αιδηψό, Ιστιαία και Φθιώτιδα ο Μητσοτάκης Στην Λάρισα περιοδεύει αύριο ο Tσίπρας Προσχηματική η συγγνώμη του Πνευματικού για να καλύψει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ, επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ Σκέρτσος για Τσίπρα: Αν είχε συνειδητοποιήσει τα τεράστια λάθη του θα είχε πει 2 mea culpa ακόμη
Goalpost.gr

“Βλέπει” Άγγελο Αργύρη ο Ολυμπιακός Βόλου

Ένα ακόμη όνομα που έρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι αυτό του 29χρονου Άγγελου Αργύρη, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία ως στόπερ ή ανασταλτικός μέσος.
Ο Αργύρης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Νίκη, ακολούθησε η παρουσία του στους Νέους Αθλητές Νίκης και τον Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ επιστρέφοντας στη Νίκη πανηγύρισε μαζί της την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ το 2014. Στη μεγάλη κατηγορία πρόλαβε να καταγράψει οκτώ συμμετοχές, πριν την αποχώρηση των «κυανολεύκων».
Στη συνέχεια μετακόμισε στη Γερμανία και για ενάμισι χρόνο αγωνίστηκε στην ερασιτεχνική ομάδα της Βέρντερ Βρέμης. Το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή για την Βάισε Φλένσμπουργκ, ενώ ο επόμενος χρόνος τον βρήκε στην Πολωνία και την Κορόνα Κίελτσε. Την επόμενη διετία έπαιξε ξανά στη Γερμανία. Πρώτα στην Όλντενμπουργκ (24 συμμετοχές) και μετά ξανά στη Βάισε Φλένσμπουργκ (23 συμμετοχές και τέσσερα γκολ).
Η περίοδος 2020-21 τον βρήκε στην Ελλάδα και στην ομάδα με την οποία έγινε γνωστός, τη Νίκη. Έπαιξε σε 14 αγώνες της Φούτμπολ Λιγκ με την κυανόλευκη φανέλα, προτού γυρίσει στη Γερμανία για λογαριασμό της Σβαρτ-Ράις Ρέντεν με την οποία αγωνίστηκε σε 20 ματς πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Τον περασμένο Ιανουάριο αποκτήθηκε από την Αγία Άννα και τη βοήθησε σημαντικά στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, αφού από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα πήρε αμέσως φανέλα βασικού. Αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια και σημείωσε δύο γκολ.
Το άρθρο “Βλέπει” Άγγελο Αργύρη ο Ολυμπιακός Βόλου εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...