Τελευταία νέα
Ο Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε το «Chabad House» στου Ψυρρή – «Η Αθήνα είναι μια ασφαλής πόλη» Γεωργιάδης κατά Τσίπρα: «Βρείτε μου βίλα στο Σούνιο με 500 ευρώ» Τέρμα η “φαρσοκωμωδία” Καραμανλή – Μητσοτάκη ένα μήνα μετά τα Τέμπη: Κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο “παραιτηθείς” υπουργός! Star: “Ήταν σε ανοιχτή γραμμή όλον αυτόν τον καιρό…” «Κλειδώνει» η υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή στις Σέρρες Κανονικά υποψήφιος στις Σέρρες ο Κ. Αχ. Καραμανλής Φράχτης στον Έβρο: «Μπλόκο» στη χρηματοδότησή του στήνει ο Παπαδημούλης – «Θέλουν να επανέλθει το χάος» απαντά η κυβέρνηση Καταρρέει … ο Μητσοτάκης! Από την αλαζονεία της αυτοδυναμίας στην ομολογία … “Μπορεί να έχουμε κυβέρνηση Τσίπρα, Ανδρουλάκη και Βαρουφάκη στις 22 Μαΐου”! Οικονόμου για Παπαδημούλη: «Σαφέστατη η πρόθεση ΣΥΡΙΖΑ να επανέλθει το χάος στο μεταναστευτικό» Εκλογές: Νέο σποτάκι από τη ΝΔ (βίντεο) «Σύνθημά μας είναι το έργο μας» – Νέο προεκλογικό βίντεο της ΝΔ Εκλογές: Πόσοι νέοι θα ψηφίσουν για πρώτη φορά Πλεύρης: Είναι προκλητικό να μιλάει το ΠΑΣΟΚ για κομματικούς διορισμούς

Γιαννης Γκιόκας : Άµεση καταβολή της επιχορήγησης σε όλες τις Αθλητικές Οµοσπονδίες

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισµού

Θέμα: Άµεση καταβολή της επιχορήγησης σε όλες τις Αθλητικές Οµοσπονδίες

Με βάση τον ΠΣΥΑΣ (Πανελληνιος Σύλλογος Υπαλλήλων Αθλητικών σωµατείων), αλλά και τον σχετικό νόµο, η επιχορήγηση των Αθλητικών Οµοσπονδιών πρέπει να ανακοινώνεται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου κάθε χρόνο. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία κίνηση από πλευράς του Υπουργείου και οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα για τους επόμενους μήνες. Πέρα από αυτό η καθυστέρηση της καταβολής της επιχορήγησης προκαλεί διαταραχή της εύρυθμης λειτουργίας των Αθλητικών Ομοσπονδιών. Ιδιαίτερα φέτος που η χρονιά είναι Ολυμπιακή χρονιά και το πρόγραμμα προετοιµασίας είναι βεβαρημένο για κάθε Οµοσπονδία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αθλητικές Οµοσπονδίες

Ήδη αθλητές αναγκάζονται να βάζουν λεφτά από την τσέπη τους προκειμένου να πάρουν µέρος σε προολυµπιακά τουρνουά πρόκρισης και να εξασφαλίσουν τη μετακίνηση και τη διαµονή τους. ΄Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στις Αθλητικές Ομοσπονδίες δεν µπορεί να αποτελεί δικαιολογία και να συνδέεται με την καταβολή της επιχορήγησης. Ο ΠΣΥΑΣ έχει επανειληµµένως καταθέσει σχετική τροπολογία την οποία η κυβέρνηση μέχρι σήμερα αγνοει. ΕΡΩΤΑΤΑΙ η κ. Υπουργός, τι μέτρα θα λάβει ώστε: . Να καταβληθεί άµεσα η επιχορήγηση (α΄ δόση) για το 2021 σε όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες. . Να διασφαλίζεται η απευθείας καταβολή των μηνιαίων αποδοχών του προσωπικού και των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζοµένων στις Αθλητικές Ομοσπονδίες, µέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωµών από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Οι Βουλευτές

Συντυχάκης Μανώλης

Γκιόκας Γιάννης

Δελής Γιάννης

Διαβάστε επίσης...