Τελευταία νέα
Εκλογές: «Κινούμενη άμμος» το θέμα των τυχόν μετεκλογικών συνεργασιών – Τα φλερτ, τα «πείσματα» και τα δυνατά «όχι» Σβίγκου στα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Να είστε σε «εκλογική ετοιμότητα» ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΚΟΡΚΟΝΕΑ : Η ατιμωρησία δεν πρέπει να περάσει! του Κ. Παπαδάκη Διώρυγα της Κορίνθου: Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Γιώργος Καραγιάννης – Η ανάρτηση για την επίσκεψή τους Αυτός ήταν ο διάλογος Παναγιωτόπουλου – Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ «Βόρεια Μακεδονία» λίγο πριν, «Τουρκο-αιγαίο» τώρα… Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Διώρυγα της Κορίνθου ανοίγει τη Δευτέρα όπως είχαμε δεσμευτεί Ο Μητσοτάκης στα έργα του Ισθμού Η Ελένη Τουλουπάκη μιλά μετά την πανηγυρική δικαίωσή της για Novartis: «Πολιτική η δίωξή μου. Πολιτικοί αξιωματούχοι κρύβονται πίσω της» Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ερντογάν – Ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας – Πως απαντά η Αθήνα Οικονόμου: Ξεπέρασε τα εσκαμμένα ο Ερντογάν Συγγνώμη και για τις αναφορές Τέλλογλου για τη δήθεν παραπομπή Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη: «Λανθασμένη πληροφορία παρά το γεγονός ότι προήλθε από ανώτατες δικαστικές πηγές»

Γιατί έδωσε τώρα η Νίκη Κεραμέως στη δημοσιότητα τη σύμβαση με τη cisco|@EvangAntonaros

23/03/2021

Τώρα μαθαίνουμε,όπως μεταδίδουν αναλυτικά όλοι οι ιστότοποι(http://libre.gr, http://news247.gr)ότι μαζί με τον ΦΠΑ κόστισε πάνω απο 2 εκατ. ενω παραδόθηκαν και τα προσωπικά δεδομένα 1,5 εκατ. Ελληνων πολιτών.Αυτό λέγεται στα ελληνικά ΑΠΑΤΗ. Το ήξερε το Μαξίμου;(2/2)

Γιατί έδωσε τώρα η Νίκη Κεραμέως στη δημοσιότητα τη σύμβαση με τη cisco δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι στα τέλη του περασμένου χρόνου είχει πεί ότι η εν λόγω σύμβαση (που τότε αρνιόταν να κοινοποιήσει) είναι “αποδοχή δωρεάς”(1/2)

9:03 μ.μ. · 22 Μαρ 2021·Twitter

Διαβάστε επίσης...