Τελευταία νέα
Υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ το αντεργατικό νομοσχέδιο-έκτρωμα «Τέρμα πια στη σύγχρονη σκλαβιά, σταθερή δουλειά ζητά η εργατιά» Εμείς δεν έχουμε πρωθυπουργό, την Λίτσα Πατέρα έχουμε! «Τα άστρα για την καλή πορεία της οικονομίας είναι ευθυγραμμισμένα» δήλωσε, χωρίς να διστάσει στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης (βίντεο) Εργαστήριο πολιτικής σκέψης η ΝΔ: Ο βουλευτής Χρυσομάλλης είπε ότι Χατζηδάκης εφαρμόζει τον Μπακούνιν! Ειλικρινά,, όχι άλλη αριστεία. Έλεος, φτάνει!   Απαγορεύθηκε και το J&J στην Ευρώπη-Η κυβέρνηση εμβολίασε χιλιάδες με αυτό Αλέξης Τσίπρας: Ξεστοκάρετε πάνω στους νέους όλο το μίσος που στοκάρουν τα αυταρχικά καθεστώτα-Βαφτίζετε τον Μεσαίωνα Αναγέννηση “Καλά κάνουν οι άνθρωποι και απεργούν, θα μείνω μαζί τους” – Βατερλό κυβέρνησης και “παπαγάλων” στο λιμάνι (βίντεο) Σοβαρά; Ο Νίκολαος Γλύξμπουργκ είναι «πρίγκιπας» κι «εκπροσωπεί» την Ελλάδα; Διθύραμβοι Μητσοτάκη στις απεργοκτόνες διατάξεις του αντεργατικού νομοσχεδίου-Εχθροί της κοινωνίας οι απεργοί LIVE: Η ομιλία Τσίπρα στη Βουλή Αλ. Τσίπρας: Βαφτίζετε αναγέννηση τον μεσαίωνα, συκοφαντείτε όσους αντιδρούν και αντιστέκονται (video) ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
Vipnews.gr

Γιώργος Αγγελόπουλος: Κοντά στα παιδιά για άλλη μια φορά –Πού βρέθηκε;

O Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αγαπημένος Ντάνος έχει δείξει πολλές φορές τη μεγάλη του ευαισθησία για τα παιδιά και έχει ιδρύσει μαζί με την Ράνια Κωστάκη, το σωματείο “Φύλακας Άγγελος” με στόχο την προστασία των κακοποιημένων παιδιών.
Αυτή τη φορά ο Γιώργος είπε το ναι πάλι για τα παιδιά! Είπε το ναι στην πρόσκληση  του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού  ΔΙΑΔΡΑΣΗ,  που προσφέρει τη γνώση και το πλαίσιο για την ορθολογική χρήση της τεχνολογίας και συγκεκριμένα την πρόληψης και την προστασίας από την «εξάρτηση οθόνης» (screen addiction).

Ο Ντάνος, μαζί με τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Παππά βρέθηκαν στο Περιστέρι στη Διάδραση βρέθηκαν στο event και μάλιστα συνάντησαν και παιδάκια με ιδιαιτερότητες.
The post Γιώργος Αγγελόπουλος: Κοντά στα παιδιά για άλλη μια φορά –Πού βρέθηκε; appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...