Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ για σιδηροδρομικό δίκτυο: Η κυβέρνηση αδιαφορεί Συνάντηση Ανδρουλάκη με το ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου Ο διάλογος Στέφανου Κασσελάκη με Νίκο Ανδρουλάκη στο Twitter άνοιξε το παιχνίδι για την κεντροαριστερά Aνακοίνωσε την υποψηφιότητά της για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές με την στήριξη Μπάιντεν – Κλίντον! O Μπαράκ Ομπάμα ζητά εκλογές με ανοιχτή διαδικασία – Τραμπ: Θα τη νικήσω πιο εύκολα Στέφανος Κασσελάκης: Πράξη πολιτικής γενναιότητας και ανιδιοτέλειας η απόφαση του Τζο Μπάιντεν «Αγαπητέ Στέφανε»: Χείρα φιλίας Κασσελάκη στον Ανδρουλάκη (“Αγαπητέ Νίκο”) για το Κυπριακό και τους Αγνοούμενους και η άμεση ανταπόκριση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Πολιτικός σεισμός στις ΗΠΑ! Ο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την κούρσα – Στηρίζει την υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις για την προεδρία – Η επιστολή απόσυρσης Η απάντησή του Νίκου Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη – «Το ζήτημα των αγνοουμένων παραμένει ανοιχτή πληγή» Κασσελάκης σε Ανδρουλάκη: Να αναδείξουμε το ζήτημα των Κύπριων αγνοούμενων στο Ευρωκοινοβούλιο ΜέΡΑ25 για Κύπρο: Οι δύο πλευρές να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξε το ΝΑΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση κάνει πολύ λίγα και με μεγάλη καθυστέρηση για την αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας Οι ιπποπόταμοι του Πάμπλο Εσκομπάρ

Γιώργος Μουλκιώτης: «Κατώτερες των αναγκών και των περιστάσεων οι δηλώσεις Μητσοτάκη για την αύξηση του κατώτατου μισθού»

 Απρίλιος 14, 2022

Γιώργος Μουλκιώτης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθυστερεί την απονομή οριστικών  συντάξεων με «έναντι» φιλοδωρήματα»

Δήλωση Γιώργου Μουλκιώτη, βουλευτή Βοιωτίας με το Κίνημα Αλλαγής.Υπεύθυνου ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού περί σημαντικής αύξησης του κατώτατου μισθού από την 1η Μαΐου 2022 είναι κατώτερες των αναγκών και των περιστάσεων.

Δεν έχουν καμία σχέση με την προεκλογική δέσμευση του ιδίου για αύξηση διπλάσια του ρυθμού ανάπτυξης του ΑΕΠ. Ούτε υπολογίζουν το πληθωριστικό σοκ του τελευταίου διαστήματος, το οποίο μειώνει δραματικά την αγοραστική δύναμη των εργαζομένων, ειδικότερα των χαμηλόμισθων.

Εμμένουμε στην πρότασή μας για άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και καθορισμό του από την ελεύθερη διαπραγμάτευση των κοινωνικών εταίρων, με εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας. Ώστε να εξασφαλίζεται διαχρονικά ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Διαβάστε επίσης...