Τελευταία νέα
Καταθέτει για δεύτερη ημέρα στην Προανακριτική για τον Νίκο Παππά ο Κυριάκος Τόμπρας Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει αφήσει χιλιάδες επιστήμονες χωρίς καμία οικονομική στήριξη “Στεγνά” δίνει ο Στέφανος Μάνος την κυβέρνηση Μητσοτάκη: “Την ίδια στιγμή που κατηγορείται η προηγούμενη κυβέρνηση για προσπάθεια ελέγχου των καναλιών, μειώνουν 50% τα τέλη στους καναλάρχες” ! Μπαχτσελί εκτός ορίων: «Η Ελλάδα θα χάσει το κεφάλι της» – Χαρακτήρισε αμετροεπή τον Δένδια Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει αφήσει χιλιάδες επιστήμονες χωρίς καμία οικονομική στήριξη Άλλο ένα “ανδραγάθημα” της κυβέρνησης Μητσοτάκη! Στην … 70η θέση παγκοσμίως ως προς την ελευθερία του Τύπου η Ελλάδα με τη λογοκρισία, τη λίστα Πέτσα τις απόπειρες παρεμπόδισης και τη δολοφονία δημοσιογράφου Προανακριτική: “Και επί Μητσοτάκη government friendly είναι η CCC” – Βουλευτής της ΝΔ: “Οχι, δεν εκπλήσσομαι”! Γιατί άρχισε το ξήλωμα της “Καλογριτσιάδας” μέσα στους κόλπους της ΝΔ… Δημοσκόπηση-κόλαφος για κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους! Στους αποδήμους ψαρεύει ψήφους η κυβέρνηση ΥΠΕΞ: Εντός ελληνικής δικαιοδοσίας η NAVTEX για το γαλλικό ερευνητικό πλοίο Πέντε πράγματα για την υποψήφια των Πρασίνων για την καγκελαρία Χατηδάκης: Παραδίδει στους ιδιώτες την έκδοση συντάξεων

Γ. Βαρεμένος:”Αν ο πρωθυπουργός θέλει να πολεμήσει τα τρολ, ας κοιτάξει δίπλα του, στην «Ομάδα Ψεύδους»”

26/02/2021

Ο Γεώργιος Βαρεμένος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΘΕΜΑ Radio 104.6” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη όπου με αφορμή την χθεσινή τοποθέτηση του κ.Μητσοτακη στη Βουλή με θέμα την ποιότητα του Δημοσίου Διαλόγου επεσήμανε ότι αν αν ο Πρωθυπουργός θέλει να πολεμήσει τα τρολ, ας κοιτάξει δίπλα του, στην «Ομάδα Ψεύδους», που είχε κηρύξει επί ΣΥΡΙΖΑ πόλεμο μέσα από τους υπονόμους του διαδικτύου.

Σημεία συνέντευξης του κ.Γεώργιου Βαρεμένου ακολουθούν πιο κάτω:

  • Καθίσταται προφανές από τα γεγονότα, ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε επιλέξει τον κ. Λιγνάδη για το εθνικό θέατρο πολύ πριν τις εκλογές και, πιθανότατα, πολύ πριν καταλήξει στην επιλογή της κ. Μενδώνη για την θέση της υπουργού Πολιτισμού. Η τελευταία επικαλέσθηκε το δημόσιο συμφέρον για να τοποθετήσει τον κ. Λιγνάδη, ο οποίος -όπως αποδείχθηκε- είχε το προφίλ εν δυνάμει δημοσίου κινδύνου.
  • Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίσθηκε στην Βουλή σαν να μην ξέρει τίποτε για τον φόνο και υποδύθηκε από αμυνόμενος τον ρόλο του επιτιθέμενου, παίρνοντας στο κατόπι τα τρολ. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αυτό θα εκλαμβανόταν ως αυτοτρολάρισμα, όμως εδώ στον Βαλκανικό Νότο ο ίδιος οραματίζεται, μετά τον έλεγχο των ΜΜΕ, να πετύχει και τον έλεγχο του διαδικτύου. Θέλει να μετατρέψει ένα θέμα, που έχει σχέση με τα αντανακλαστικά και τα αντισώματα της κοινωνίας, σε μία στενή κομματική αντιπαράθεση, για να συσπειρώσει αυτούς που, και μέσα στο κόμμα της ΝΔ και στους οπαδούς της, παρακολουθούν εμβρόντητοι τις εξελίξεις.
  • Αν ο πρωθυπουργός θέλει να πολεμήσει τα τρολ, ας κοιτάξει δίπλα του, στην «Ομάδα Ψεύδους», που είχε κηρύξει επί ΣΥΡΙΖΑ πόλεμο μέσα από τους υπονόμους του διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης...