Τελευταία νέα
Μύκονοοος… Κ. Νοτοπούλου: «Η κυβέρνηση έπαιξε στα ζάρια τον τουρισμό» Αλέξης Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής Η ΟΛΜΕ αποδομεί πλήρως το κυβερνητικό αφήγημα για την ελάχιστη βάση εισαγωγής ΣΥΡΙΖΑ για τα 3 χρόνια από το Μάτι: Ο κ.Μητσοτάκης επέλεξε τότε την πολιτική εκμετάλλευση της τραγωδίας με τρόπο χυδαίο – Δεν περιμένουμε να ζητήσει συγνώμη αλλά να αναλάβει έστω τώρα δράση κατά της κλιματικής αλλαγής Εσωκομματικό «χτύπημα» με «άρωμα» Καραμανλή από έξι πρώην υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ “Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την βάση εισαγωγής”: Δέσμευση Τσίπρα ότι θα “τελειώσει” η ΕΒΕ και τα παιδιά που κόπηκαν θα ξανακαταθέσουν μηχανογραφικό  Μητσοτάκης: Η χώρα απέκτησε Ολυμπιακό Μουσείο αντάξιο της παράδοσης και της Iστορίας Αλέξης Τσίπρας: «Θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής ως κυβέρνηση» Απολογία 30χρονου :«Η Γαρυφαλλιά με ενέπαιζε, δεν με σεβόταν, κλείδωσε το μυαλό μου..» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης αρνείται επανειλημμένως να αναλάβει τις εγκληματικές ευθύνες του για την κατάσταση που έχει βρεθεί πλέον η χώρα Αλ. Τσίπρας: Ως κυβέρνηση θα καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής
E-thessalia.gr

Γ. Μουλάς: Αρκετά με την εσωστρέφεια που κατατρώγει τις δυνάμεις του Ολυμπιακού

Επιστολή προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 απέστειλε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλου, Γιώργος Μουλάς, ο οποίος καταγγέλλει πως δέχεται απειλές τόσο ο ίδιος, όσο και άλλα πρόσωπα μέλη του Ολυμπιακού, από άτομα φιλικά προσκείμενα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, προκειμένου να μην παραβρεθούν σήμερα στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Αναλυτικά η επιστολή που απέστειλε ο Γιώργος Μουλάς:
Κύριε πρόεδρε,
Έχω γίνει αποδέκτης εμμέσως απειλών εναντίον εμού αλλά και άλλων προσώπων μελών του Ολυμπιακού που επιθυμούν να παρευρεθούν στη γενική συνέλευση από άτομα φιλικά προσκείμενα προς εσάς.
Δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται να  αποκλεισθούν μέλη του συλλόγου σημαντικά και μη από τις κορυφαίες διεργασίες του συλλόγου, τα οποία επιθυμούν να προσφέρουν.
Νομίζω ότι η δική μου παρουσία, αλλά πολύ περισσότερο ενδεχομένως η παρουσία του δημάρχου και μελών της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βόλου δεν θα είναι επιζήμια για τον σύλλογο. Αρκετά με την εσωστρέφεια που κατατρώγει τις δυνάμεις της ομάδας.
Σας παρακαλώ, πέρα από κάθε είδους προσωπική σας επιδίωξη και συμφέροντα,  να προστατέψετε τον σύλλογο από κάθε είδους ακρότητες, που μοναδικό αποτέλεσμα έχουν την περαιτέρω συρρίκνωση του σωματείου.
Ελπίζω το ήδη βεβαρυμμένο κλίμα να αλλάξει, να υπάρξει πνεύμα συνεργασίας, ώστε άπαντες να σταθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού που τόσο το έχει ανάγκη».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...