Τελευταία νέα
Τ. Αντωνίου στο “Π”: Ο κ. Μητσοτάκης αποτυγχάνει και διχάζει – Οι πολίτες δημιουργούν μια νέα προοδευτική πλειοψηφία Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανδρέας Λοβέρδος: Θέλουμε ένα μεγάλο κόμμα που θα παίζει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις Επανέρχεται ο Γ. Παπανδρέου: “Υπάρχουν παράγοντες της ΝΔ αλλά και εξωθεσμικοί που θέλουν να καθοδηγήσουν το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ” Πρώτη Ελλάδα στον Δυτικό Κόσμο σε θανάτους-Σπάει ρεκόρ το τελευταίο δεκαπενθήμερο! Κορυφαία Νοτιοαφρικανή γιατρός για τη νέα μετάλλαξη “Ο”: “Μέχρι στιγμής παρατηρείται ανάρρωση ασθενών χωρίς νοσηλεία. Ακόμα και των ανεμβολίαστων” – Ποια είναι τα εντελώς διαφορετικά συμπτώματα από την Δέλτα Νέα επίδειξη κυνισμού από Σκέρτσο: Οι ηλικιωμένοι ευθύνονται για τους αυξημένους θανάτους στην Ελλάδα Συνεχίζει να … εκθέτει τον Μιχ Χρυσοχοίδη αλλά και την κυβέρνηση, ο Τάκης Θεοδωρικάκος: Στα θρανία 2000 ΔΙΑΣ για τα βασικά (χρήση όπλων, ανθρώπινα δικαιώματα, ρατσισμός, Ρομά, δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ, συμπεριφορά στους πολίτες, διαχείριση θυμού…) Μάχη για ζωή για όλους, όχι στον εμφύλιο των φτωχών Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Χάρης Καστανίδης: «Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ» Χάρης Καστανίδης: «Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ» Η χώρα μετατρέπεται σε ένα απέραντο κοιμητήριο! Μετά την Black Friday (86 θάνατοι) ήρθε και η … Black Sunday με σχεδόν τριψήφιο αριθμό θανάτων. Νέα εκτόξευση των διασωληνώσεων Εξαπλώνεται ραγδαία στην Ευρώπη η Μετάλλαξη “Όμικρον”: Σε ποιες 7 χώρες εμφανίστηκαν κρούσματα μέσα σε 48 ώρες (vid)

Γ. Μπουρνούς: Nα μην τοποθετηθεί η κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Βουναράκι Μυτιλήνης.

Νοέμβρης 14,2021

Σε κατάθεση Αναφοράς προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης προέβη ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, προκειμένου να μην τοποθετηθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας στο Βουναράκι Μυτιλήνης.
Ο Γιάννης Μπουρνούς, που παρεμβαίνει επίσημα για δεύτερη φορά για το θέμα, είχε γνωστοποιήσει εγκαίρως με επιστολή του προς τον κ. Πιερρακάκη, στις 27 Αυγούστου 2021, την ανησυχία και την εναντίωση των κατοίκων σχετικά με την επικείμενη τοποθέτηση της κεραίας στην περιοχή, ενώ, παράλληλα, στην ίδια επιστολή είχαν εκτεθεί εκτενώς οι λόγοι που καθιστούν παντελώς ακατάλληλη την περιοχή για την εγκατάσταση αυτή.


Συμμεριζόμενος την ανησυχία και στηρίζοντας έμπρακτα το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, ο Γιάννης Μπουρνούς καλεί, εκ νέου, τον Υπουργό να προβεί άμεσα σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια προκειμένου να αποτραπεί η εγκατάσταση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στo Βουναράκι της Μυτιλήνης και να ανακληθεί κάθε σχετική άδεια που εξέδωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Διαβάστε επίσης...