Τελευταία νέα
Νέα ανατροπή στην Προανακριτική! Έγγραφο από το 2017 που αποδεικνύει ότι ο Καλογρίτσας αναγνωρίζει την οφειλή των 3 εκατ. ευρώ στη CCC κατέθεσε ο Τόμπρας! Καταθέτει για δεύτερη ημέρα στην Προανακριτική για τον Νίκο Παππά ο Κυριάκος Τόμπρας Αλ. Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει αφήσει χιλιάδες επιστήμονες χωρίς καμία οικονομική στήριξη “Στεγνά” δίνει ο Στέφανος Μάνος την κυβέρνηση Μητσοτάκη: “Την ίδια στιγμή που κατηγορείται η προηγούμενη κυβέρνηση για προσπάθεια ελέγχου των καναλιών, μειώνουν 50% τα τέλη στους καναλάρχες” ! Μπαχτσελί εκτός ορίων: «Η Ελλάδα θα χάσει το κεφάλι της» – Χαρακτήρισε αμετροεπή τον Δένδια Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει αφήσει χιλιάδες επιστήμονες χωρίς καμία οικονομική στήριξη Άλλο ένα “ανδραγάθημα” της κυβέρνησης Μητσοτάκη! Στην … 70η θέση παγκοσμίως ως προς την ελευθερία του Τύπου η Ελλάδα με τη λογοκρισία, τη λίστα Πέτσα τις απόπειρες παρεμπόδισης και τη δολοφονία δημοσιογράφου Προανακριτική: “Και επί Μητσοτάκη government friendly είναι η CCC” – Βουλευτής της ΝΔ: “Οχι, δεν εκπλήσσομαι”! Γιατί άρχισε το ξήλωμα της “Καλογριτσιάδας” μέσα στους κόλπους της ΝΔ… Δημοσκόπηση-κόλαφος για κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους! Στους αποδήμους ψαρεύει ψήφους η κυβέρνηση ΥΠΕΞ: Εντός ελληνικής δικαιοδοσίας η NAVTEX για το γαλλικό ερευνητικό πλοίο Πέντε πράγματα για την υποψήφια των Πρασίνων για την καγκελαρία

Γ. Τσίπρας:H βιαστική και προχειρογραμμένη ανακοίνωση Μαξίμου για Κουφοντίνα και απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα, αποτελεί ομολογία ενοχής.

28/02/21

O Γιώργος Τσίπρας Βουλευτής Δυτικής Αττικής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Κοινοβουλευτικης Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ εξέδωσε σήμερα γραπτή δήλωση όπου επισημαίνει τα εξής:

“Η βιαστική και προχειρογραμμένη ανακοίνωση Μαξίμου για Κουφοντίνα και απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα, αποτελεί ομολογία ενοχής. Τι ακριβώς εννοεί η ανακοίνωση Μητσοτάκη ότι ο απεργός πείνας «μπορούσε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τη μεταγωγή του, αλλά δεν το κάνει και εκβιάζει»; Γιατί και για ποιο ακριβώς ζήτημα να προσφύγει στη Δικαιοσύνη αν όλα έγιναν νομότυπα και απλώς, όπως λέει η ανακοίνωση, θέλει «ο Δ. Κουφοντίνας να επιλέξει εκείνος τη φυλακή κράτησής του υπό την απειλή της αυτοχειρίας»; Θα τον αφήσουν να πεθάνει για ένα αίτημα για το οποίο οι ίδιοι αναγνωρίζουν ότι μπορούσε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη;;!! Κι όταν ζητήθηκαν από τη δικηγόρο του κρατούμενου τα σχετικά έγγραφα για προσφυγή γιατί δεν δόθηκαν;

Απουσία ανθρωπισμού και νομιμότητας που θα διασύρει τη χώρα διεθνώς και ταυτόχρονη ανικανότητα να συντάξουν ακόμη και μια ανακοίνωση της προκοπής που να μην τους εκθέτει παραπέρα. Είναι επικίνδυνοι!​”

Διαβάστε επίσης...