Τελευταία νέα
“Καρφιά” Καστανίδη στο Συνέδριο: “Μακριά από οικονομικά συμφέροντα και εξωθεσμικά κέντρα ισχύος…” Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Ευάγγελος Βενιζέλος: Να κερδηθεί ο πόλεμος της ιστορίας – Μικρή η Ευρώπη μπροστά στο ΝΑΤΟ Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Βενιζέλος: Να κερδηθεί ο πόλεμος της ιστορίας – Μικρή η Ευρώπη μπροστά στο ΝΑΤΟ Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Απόστολος Κακλαμάνης: Ποντίκια που έψαχναν τυρί όσοι πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: Οι ακραίες τουρκικές παραβιάσεις φανέρωσαν το αντάλλαγμα για τα χειροκροτήματα ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: Οι ακραίες τουρκικές παραβιάσεις φανέρωσαν το αντάλλαγμα για τα χειροκροτήματα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Προς συμφωνία με τις τράπεζες για τα χρέη Δημ. Παπαδημούλης: «Η τακτική των παράνομων pushbacks του κ. Μηταράκη δεν μπορεί πλέον να συγκαλυφθεί από την κυβερνητική προπαγάνδα της ΝΔ» Γ. Παπανδρέου στο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Όχι στο συντηρητικό δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ» Νίκη Κεραμέως: Η Ελλάδα έχει μπει δυναμικά στον διεθνή ακαδημαϊκό χάρτη ΥΠΕΞ: «Απορρίπτουμε τις αβάσιμες και αναληθείς αιτιάσεις περί δήθεν παραβίασης του τουρκικού εναερίου χώρου» – Τι αναφέρει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «Βόμβα» που εκθέτει κι άλλο τον Μητσοτάκη! Στις 18 Μαΐου πέταξαν τα τουρκικά F-16 μια ανάσα από την Αλεξανδρούπολη – 2 μέρες το έκρυβε η κυβέρνηση!
Moneypress.gr

ΔΕΗ: Καμία σχέση με την πραγματικότητα τα δημοσιεύματα για bonus 1.856.000 μετοχών

To πρόγραμμα αγοράς και διάθεσης μετοχών ψηφίστηκε από τη γενική συνέλευση της ΔΕΗ στις 4 Ιουνίου 2021, με εντολή προς το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης να ξεκινήσει την επαναγορά μετοχών. Ωστόσο, το δικαίωμα δεν έχει ασκηθεί ούτε πρόκειται να ασκηθεί, όσο αυτή διαρκεί η ενεργειακή κρίση, απαντά η ΔΕΗ αναφορικά με δημοσιεύματα που θέλουν τη διοίκηση της εταιρείας να μοιράζει bonus 1.856.000 μετοχών στα στελέχη της.

«Τα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», απαντά η επιχείρηση. Όπως διευκρινίζουν πηγές της ΔΕΗ, το πρόγραμμα έχει τριετή διάρκεια, αφορά την περίοδο 2021-2023, ωστόσο εν μέσω κρίσης δεν πρόκειται να εφαρμοσθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση, παρ’ ότι τυπικά μπορούσε να το ενεργοποιήσει, δεν το έχει κάνει.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...