Τελευταία νέα
Αθλιότητα δίχως τέλος – Φτου σας! Έδειξαν βίντεο από αγώνες τζούντο για να περιγράψουν μέρος της «λαβής» που έκανε – όπως είπαν – ο Αναγνωστόπουλος στη σύζυγο του Καρολάιν με αποτέλεσμα να τη δολοφονήσει! Γερμανία: Δέχθηκε μη αποχώρηση τουρκικών δυνάμεων από Λιβύη-«Έφτυσε» και Αίγυπτο Αποκάλυψη, αλληλεγγύη, συλλογική αντίσταση Το ΚΚΕ, οι συνεργασίες και τα μέτωπα Απόπειρα να χτυπηθεί ο αγωνιστικός συνδικαλισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ψήφισαν μαζί με ακροδεξιούς κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση Ο Ζάεφ ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλαγή ονόματος σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών Συμμαχία Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου-Ζητούν να πάψει η προστασία των μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis Αλέξης Τσίπρας στο PES: Να ανοίξουμε τη συζήτηση για μία Ευρώπη με περισσότερη κοινωνική συνοχή και λιγότερες ανισότητες – Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στην λιτότητα Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν ουσιαστικά κατά της… άμβλωσης! Αλ. Τσίπρας: Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στη λιτότητα Ζεστό χρήμα στα «κοράκια» της ιδιωτικής ασφάλισης – Τζόγος με την επικουρική σύνταξη των ασφαλισμένων Το υπουργείο Εργασίας παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Επικουρική Ασφάλιση
Moneypress.gr

Δημόσιο: Τι αλλάζει στην κινητικότητα

Με τροπολογία που κατατέθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή στον νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την τηλεργασία στο Δημόσιο, περιλαμβάνονται τροποποιήσεις στο πλαίσιο κινητικότητας στο δημόσιο.
Μεταξύ άλλων, εξαιρείται από τους κύκλους κινητικότητας το προσωπικό που ανήκει οργανικά στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, καταργείται η απαίτηση συμπλήρωσης διετίας για απόσπαση δοκίμων υπαλλήλων για ιδιαίτερα σοβαρούς λόγους υγείας ή λόγους συνυπηρέτησης,  ενώ τίθεται προθεσμία μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 για την ολοκλήρωση της έκδοσης των αποφάσεων αποσπάσεων και μετατάξεων του Α’ κύκλου κινητικότητας.
Ο κ. Βορίδης αναφερόμενος στο θέμα σημείωσε πως οι παρεμβάσεις που γίνονται στην αναμόρφωση της κινητικότητας είναι αναγκαίες, καθώς μέσα στο έτος θα έχουμε τον δεύτερο Κύκλο Κινητικότητας για να καλύψουμε τα κενά της λειτουργίας του Δημόσιου που θα γίνει με έναν πλήρη μηχανισμό. Και αυτό, όπως υπογράμμισε, «μπορεί να το λέτε ότι είναι διαχειριστικό αλλά είναι διαχειριστικό το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Όπως διαχειριστικό είναι ότι λύθηκε μέσα από ένα σαφές σχέδιο και τα χρόνια προβλήματα στη λειτουργία του Ειδικού Ληξιαρχείου και της ψηφιοποίησής του, αλλά ήταν κάτι το αναγκαίο».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...