Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ για σιδηροδρομικό δίκτυο: Η κυβέρνηση αδιαφορεί Συνάντηση Ανδρουλάκη με το ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου Ο διάλογος Στέφανου Κασσελάκη με Νίκο Ανδρουλάκη στο Twitter άνοιξε το παιχνίδι για την κεντροαριστερά Aνακοίνωσε την υποψηφιότητά της για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές με την στήριξη Μπάιντεν – Κλίντον! O Μπαράκ Ομπάμα ζητά εκλογές με ανοιχτή διαδικασία – Τραμπ: Θα τη νικήσω πιο εύκολα Στέφανος Κασσελάκης: Πράξη πολιτικής γενναιότητας και ανιδιοτέλειας η απόφαση του Τζο Μπάιντεν «Αγαπητέ Στέφανε»: Χείρα φιλίας Κασσελάκη στον Ανδρουλάκη (“Αγαπητέ Νίκο”) για το Κυπριακό και τους Αγνοούμενους και η άμεση ανταπόκριση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Πολιτικός σεισμός στις ΗΠΑ! Ο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την κούρσα – Στηρίζει την υποψηφιότητα της Καμάλα Χάρις για την προεδρία – Η επιστολή απόσυρσης Η απάντησή του Νίκου Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη – «Το ζήτημα των αγνοουμένων παραμένει ανοιχτή πληγή» Κασσελάκης σε Ανδρουλάκη: Να αναδείξουμε το ζήτημα των Κύπριων αγνοούμενων στο Ευρωκοινοβούλιο ΜέΡΑ25 για Κύπρο: Οι δύο πλευρές να επουλώσουν τις πληγές που άνοιξε το ΝΑΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση κάνει πολύ λίγα και με μεγάλη καθυστέρηση για την αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας Οι ιπποπόταμοι του Πάμπλο Εσκομπάρ

Διήμερη επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη στην Κύπρο 

 Απρίλιος 12, 2022

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, στο πλαίσιο του κύκλου διεθνών επαφών που πραγματοποιεί για την ενδυνάμωση της λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης, μεταβαίνει την Τετάρτη 13 Απριλίου στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του, ο κ. Βορίδης θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος των δύο χωρών με τον Υπουργό Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Πετρίδη καθώς και με τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Νουρή.

Παράλληλα, ο Υπουργός θα συνυπογράψει Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) και της Κυπριακής Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης (Κ.Α.Δ.Δ.) για την από κοινού συμμετοχή των δύο εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών φορέων σε ευρωπαϊκά και διεθνή προγράμματα στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψής του κ. Βορίδη στην Κύπρο:

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

11:30 – 12:00: Διμερής συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Πετρίδη.

12:30 -13:00: Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) και της Κυπριακής Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης (Κ.Α.Δ.Δ.). Θα ακολουθήσει σύσκεψη με τη συμμετοχή της Προέδρου του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. Παρασκευής Δραμαλιώτη, της Διευθύντριας του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού Έλενας Οικονομίδου – Αζίνα, του Προϊσταμένου της Κυπριακής Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης και του Πρέσβη της Ελλάδος στη Λευκωσία.

18:00: Επίσκεψη στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Κύπρο.

Πέμπτη 14/04/2022

12:00: Διμερής συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Νουρή.

Τον κ. Βορίδη θα συνοδεύσει η Γενική Γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, η Πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ, Παρασκευή Δραμαλιώτη καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Logo ΥΠΕΣ: Αρχική Σελίδα

Διαβάστε επίσης...