Τελευταία νέα
Γερμανία: Δέχθηκε μη αποχώρηση τουρκικών δυνάμεων από Λιβύη-«Έφτυσε» και Αίγυπτο Αποκάλυψη, αλληλεγγύη, συλλογική αντίσταση Το ΚΚΕ, οι συνεργασίες και τα μέτωπα Απόπειρα να χτυπηθεί ο αγωνιστικός συνδικαλισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ψήφισαν μαζί με ακροδεξιούς κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση Ο Ζάεφ ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλαγή ονόματος σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών Συμμαχία Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου-Ζητούν να πάψει η προστασία των μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis Αλέξης Τσίπρας στο PES: Να ανοίξουμε τη συζήτηση για μία Ευρώπη με περισσότερη κοινωνική συνοχή και λιγότερες ανισότητες – Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στην λιτότητα Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν ουσιαστικά κατά της… άμβλωσης! Αλ. Τσίπρας: Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στη λιτότητα Ζεστό χρήμα στα «κοράκια» της ιδιωτικής ασφάλισης – Τζόγος με την επικουρική σύνταξη των ασφαλισμένων Το υπουργείο Εργασίας παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Επικουρική Ασφάλιση Ν. Ηλιόπουλος: Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αμφισβητούν το κατοχυρωμένο δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση
E-thessalia.gr

Διαδικτυακή εκδήλωση από την “Πρόταση Ζωής” για τα ναρκωτικά και την παράνομη διακίνησή τους

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, τους τελευταίους 12 μήνες 210 εκατομμύρια άνθρωποι, ηλικίας 15 – 64 ετών ή το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού, έκανε χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών, τουλάχιστον μία φορά. Οι θάνατοι από τα ναρκωτικά ξεπέρασαν τις 200.000. Σήμα κινδύνου ωστόσο εκπέμπουν οι ειδικοί για την ολοένα αυξανόμενη χρήση και από τους νέους στην Ελλάδα λόγω κρίσης, νέων συνθετικών φθηνών ναρκωτικών ακολουθώντας την τάση της Ευρώπης όπου αυτές οι ψυχοδραστικές ουσίες κάνουν θραύση.
Η Πρόταση Ζωής, λαμβάνει δράση εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους και παρουσιάζει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «τα ναρκωτικά στη σύγχρονη ζωή και η διακίνησή τους» με τη συμμετοχή 7 φορέων και ειδικών.
Τη διαδικτυακή εκδήλωση μπορούν όλοι να την παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση στη σελίδα της Πρότασης Ζωής στο facebook www.facebook.com/protzois την Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 18:45. Όσοι επιθυμούν μπορούν να θέσουν ερωτήσεις στα σχόλια του βίντεο και ο συντονιστής θα τα απευθύνει στους ειδικούς.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν:
Συντονιστής: Βαραλής Νικόλαος, Δημοσιογράφος, Δ/ντής του Ραδιοφ. Σταθμού της Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού
Ομιλητές: Ευθύμιος Ζιγγιρίδης (Πρόεδρος Πρότασης Ζωής), Μαίρη Μπακατσέλου (Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Αναπληρώτρια Επιστημονικά Υπεύθυνη, Πρόταση Ζωής), Γιούλη Πετροπούλου (Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονικό Στέλεχος, Πρόταση Ζωής) Αμαλία Ατσαλάκη (Δρ. Κλινικής Ψυχολογίας-Ψυχοθεραπεύτρια, Μονάδα Εφήβων Αθήνας του ΟΚΑΝΑ), Ευάγγελος Χαραλαμπίδης (Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής, ΜΟΘΕ Βόλου), Βαρβάρης Στυλιανός (Αστυνόμος Β Τμηματάρχης – Δίωξη Ναρκωτικών Βόλου), Γεώργιος Σινέλης (Ποινικολόγος Βόλου), Κλαίρη Κουτρουλή, (Ψυχολόγος ΚΕΘΕΑ Πιλότος, Υπεύθυνη Μονάδας Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης Εφήβων και των Οικογενειών τους).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...