Τελευταία νέα
Δήλωση της ΠτΔ για την απώλεια του Αλ. Φασιανού Αλ. Τσίπρας: Η διαφθορά είναι σήμερα στη χώρα μας προστατευόμενο είδος – Εκείνοι που καταδιώκονται είναι οι αντίπαλοί της Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα στέκεται ολόψυχα στο πλευρό του Ιμβριακού ελληνισμού Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος στο στόχαστρο του Αλέξη – Οι φαντασιώσεις με την Μυρτάλη και το ξέσπασμα Διαδηλώσεις αγώνα για τον Σαχζάτ Λουκμάν Σπήλιος Λιβανός στο “Π”: Δίχτυ προστασίας στους αδύναμους συμπολίτες μας Ο.Λαφοντέν: «Όλες οι προσδοκίες που υπήρχαν με τον εμβολιασμό δεν επιβεβαιώθηκαν» Κ. Σακελλαροπούλου: Θέλουμε συνύπαρξη με την Τουρκία αλλά έχουμε χρέος στη μνήμη Τρύφων Αλεξιάδης στο Kontra News 10: Προεκλογικά έταζαν θα πάρετε διπλάσια από την ανάπτυξη τώρα… Τουρκία: Εκδίωξε το Nautical Geo από κυπριακή ΑΟΖ!-Ντροπή! Απούσα η Ελλάδα Η κατάρρευση του ΕΣΥ «σκοτώνει»: 78 θάνατοι-686 διασωληνωμένοι ΚΚΕ: Δεν θυσιάζουμε την υγεία για των κερδών την «ανοσία» – 10 προτάσεις
Newsit.gr

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Που είναι τα εκλογικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Λίγες ώρες πλέον μας χωρίζουν για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Η αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού και Εκλογικών Διαδικασιών (ΕΔΕΚΑΠ) έδωσε αναλυτικές διευκρινίσεις για την εκλογική διαδικασία.
Μεταξύ άλλων για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, η ΕΔΕΕΚΑΠ γνωστοποίησε που έχουν στηθεί τα εκλογικά κέντρα όπου μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμά τους οι ψηφοφόροι που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία της Κυριακής (05.12.2021).
Ο πρώτος γύρος είναι αυτήν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.
Υποψήφιοι πρόεδροι στο ΚΙΝΑΛ είναι οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος,  Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπανδρέου και Παύλος Χρηστίδης.
Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν περίπου 820 εκλογικά τμήματα. Οι κάλπες ανοίγουν στις 07.00 το πρωί και κλείνουν στις 19.00 το απόγευμα.
Δείτε πού είναι τα εκλογικά κέντρα στην Αττική.
Δείτε πού είναι τα εκλογικά τμήματα και στη Θεσσαλονίκη.
Τέλος, να σημειωθεί ότι δικαίωμα ψήφου έχουν και οι Έλληνες στο εξωτερικό.
To άρθρο Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Που είναι τα εκλογικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...