Τελευταία νέα
Σχολεία μέχρι τις 6 το απόγευμα και σπίτια με χαμηλό ενοίκιο: Ο κυβερνητικός σχεδιασμός Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Ανησυχία των πολιτών για την ακρίβεια – «Ανεπαρκή τα μέτρα» λέει το 67% ΣΥΡΙΖΑ: “Πέφτουν οι σφαίρες βροχή … με Μητσοτάκη! Λειτούργησαν ως πιστολέρο της Άγριας Δύσης οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σαουδική Αραβία για τη Σύνοδο Κορυφής της Μέσης Ανατολής “38 κάλυκες, έλεος! Δεν ήταν τρομοκράτες απέναντι με όπλο”! “Καρφιά” Κατερινόπουλου: Με 1 μήνα εκπαίδευση πήραν κόσμο στη ΔΙΑΣ, κινδυνεύουν περισσότερο από το συνοδό παρά από κακοποιούς” (vid) Κόλαφος η Συνομοσπονδία Ρομά για ΕΛΑΣ-ΜΜΕ για τη δολοφονία στο Πέραμα: Ήταν 18 ετών, είχε κατηγορηθεί για κλοπή μοτοποδηλάτου, γιατί αναφερόταν ως 20χρονος και σεσημασμένος; Διχάζει Γερμανία-Τουρκία η υπόθεση Καβαλά. Ερντογάν: Πάει για ρήξη με Γερμανία-Δύση; “Όλοι είμαστε καλά”! Και δεύτερο βίντεο που αποκαλύπτει η “Εφ.Συν.” εκθέτει την ΕΛ.ΑΣ. για την ανακοίνωση που μιλάει για “7 τραυματίες αστυνομικούς” Γιάννης Πλακιωτάκης για Τουρκία: Παραβιάζει συστηματικά το Διεθνές Δίκαιο – 600 εκατ. ευρώ στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μας Παρέμβαση Θεοδωρικάκου με επίσκεψη «συμβολικού χαρακτήρα» στους κρατούμενους αστυνομικούς Συνήγορος των 7 αστυνομικών για το Πέραμα αναλαμβάνει ο Κούγιας – Αντιμέτωποι με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονία κατά συρροή και οπλοχρησία Από Σπόντα 23.10
Iskra.gr

Ελλάδα αμερικάνικη στρατιωτική αποικία,με μείζονες κινδύνους και μάλιστα χωρίς κανένα αντάλλαγμα

Σε μια στιγμή, που για όσους δεν κατάλαβαν ή κάνουν πως δεν κατάλαβαν, η Τουρκία δια του Μ.Χ.Τζασίν, εκπροσώπου του Ερντογάν για τις εξωτερικές υποθέσεις, έχει κηρύξει τον πόλεμο στην χώρα μας, αφού ο εκπρόσωπος απερίφραστα τόνισε ότι ο εξοπλισμός των ελληνικών νησιών αποτελεί αιτία πολέμου και ότι τα εξοπλισμένα νησιά της χώρας μας δεν βρίσκονται υπό ελληνική κυριαρχία, ενώ το τουρκικό υπουργείο άμυνας εξέδωσε επίσημο χάρτη που προσμετρά όλη την Ανατολική Μεσόγειο, πλην των ελληνικών και κυπριακών ακτών έως τα 6 ν.μ, στην τουρκική θαλάσσια δικαιοδοσία, ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Ν.Δένδιας, γυρίζει με άδεια χέρια από την Ουάσιγκτον, έχοντας υπογράψει μια κατάπτυστη δουλοπρεπής συμφωνίας με τις ΗΠΑ, η οποία όχι μόνο δίνει γη και ύδωρ στην άλλοτε ηγεμονική στον κόσμο και σήμερα ταχέως φθίνουσα υπερδύναμη αλλά και εκθέτει την πατρίδα μας σε ανυπολόγιστους κινδύνους, ακόμα και στον κίνδυνο να μετατραπεί σε «μεζέ» και ευτελές αντάλλαγμα μιας ενδεχόμενης απομάκρυνσης της Τουρκίας από τη Ρωσία και νέας αμερικανοτουρκικής προσέγγισης.
Αποτελεί ειρωνεία ότι ακόμα και τα λεγόμενα πατριωτικά μέσα ενημέρωσης εμφανίζουν καρμπόν αναλύσεις, στην πραγματικότητα πανομοιότυπες προπαγανδιστικές φωτοτυπίες του ελληνικού ΥΠΕΞ, με τις οποίες εμφανίζουν τις διατυπώσεις του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ περί προάσπισης της ειρήνης και της σταθερότητας και του σεβασμού συνόρων, εδαφικής ακεραιότητας και διεθνούς δικαίου ως ειδικά περίβλεπτα δώρα των ΗΠΑ προς την Ελλάδα, ενώ η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα εκχώρησε μάλλον επ’αόριστον και κατά πλήρη παραβίαση συνταγματικών προβλέψεων ελληνικό έδαφος προς απρόκλητη επιθετική στρατιωτική χρήση, χωρίς μάλιστα να λάβει όχι μόνο οικονομικά
ανταλλάγματα αλλά κυρίως χωρίς να υπάρξει η παραμικρή δεσμευτική εγγύηση στρατιωτικής συνδρομής των ΗΠΑ σε περίπτωση απειλής και παραβίασης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων ή και πολεμικής επίθεσης σε βάρος της χώρας μας.
Μάλιστα η κυβέρνηση και τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης έχουν φτάσει στο σημείο ώστε να εκλιπαρούν για παράδοση των νησιών μας στην αμερικάνικη επικυριαρχία και την αθρόα εγκατάσταση σε αυτά αμερικανικών βάσεων προκειμένου υποτίθεται να τα διασώσουν από την τουρκική βουλιμία, ευτελίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη χώρα και επιδεικνύοντας μια πρωτοφανή αντίληψη εθνικής παράδοσης σε τρίτους για τη προάσπιση των εδαφών μας.
Η Ελλάδα παραχώρησε βάσεις στις ΗΠΑ, όχι για το δικό της συμφέρον αλλά για να χρησιμοποιηθούν ως ορμητήρια ενός νέου ψυχρού πολέμου και επίθεσης ενάντια σε χώρες όπως η Ρωσία, με τις οποίες δεν έχουμε την παραμικρή διαφορά. Έδωσε τις βάσεις στις ΗΠΑ για να επιβάλλουν οι τελευταίες όποιον έλεγχο μπορούν πλέον να ασκήσουν στο χώρο της Μέσης Ανατολής. Έδωσε, τέλος, βάσεις στις ΗΠΑ για να ξεπουλήσουν την χώρα μας στο παζάρι για το προσεταιρισμό του άσωτου συμμάχου, που αποκαλείται Τουρκία.
Τέτοιος εξευτελισμός και τέτοιο κατάντημα χώρας, σε «ειρηνική» φάση δεν έχει ξανά υπάρξει. Μετά το γερμανικό οικονομικό μνημόνιο, ήρθε και το αμερικανικό στρατιωτικό υποδουλωτικό μνημόνιο για να γίνει η ταπείνωση και η έκλειψη προοπτικών πλήρης και να αφήσει ως μόνη διέξοδο για τη χώρα μια μεγάλη δημοκρατική Ανατροπή.
Κ.Τ
The post Ελλάδα αμερικάνικη στρατιωτική αποικία,με μείζονες κινδύνους και μάλιστα χωρίς κανένα αντάλλαγμα appeared first on iskra.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...