Τελευταία νέα
Εκλογές: «Κινούμενη άμμος» το θέμα των τυχόν μετεκλογικών συνεργασιών – Τα φλερτ, τα «πείσματα» και τα δυνατά «όχι» Σβίγκου στα στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: Να είστε σε «εκλογική ετοιμότητα» ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΚΟΡΚΟΝΕΑ : Η ατιμωρησία δεν πρέπει να περάσει! του Κ. Παπαδάκη Διώρυγα της Κορίνθου: Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Γιώργος Καραγιάννης – Η ανάρτηση για την επίσκεψή τους Αυτός ήταν ο διάλογος Παναγιωτόπουλου – Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ «Βόρεια Μακεδονία» λίγο πριν, «Τουρκο-αιγαίο» τώρα… Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Διώρυγα της Κορίνθου ανοίγει τη Δευτέρα όπως είχαμε δεσμευτεί Ο Μητσοτάκης στα έργα του Ισθμού Η Ελένη Τουλουπάκη μιλά μετά την πανηγυρική δικαίωσή της για Novartis: «Πολιτική η δίωξή μου. Πολιτικοί αξιωματούχοι κρύβονται πίσω της» Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ερντογάν – Ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας – Πως απαντά η Αθήνα Οικονόμου: Ξεπέρασε τα εσκαμμένα ο Ερντογάν Συγγνώμη και για τις αναφορές Τέλλογλου για τη δήθεν παραπομπή Παπαγγελόπουλου-Τουλουπάκη: «Λανθασμένη πληροφορία παρά το γεγονός ότι προήλθε από ανώτατες δικαστικές πηγές»

Ελληνική Λύση: Η αποδοχή της ναζιστικού τύπου απόφασης της Ουκρανίας κατά των Ελλήνων, συνιστά εθνική μειοδοσία.

Ιούλιος 04,2021

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου  του κοινοβουλευτικού  κόμματος Ελληνική Λύση

Την ίδια στιγμή που ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Ουκρανία, η ουκρανική κυβέρνηση με μία πρωτοφανή ενέργεια, «διαγράφει» την ύπαρξη της γηγενούς Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας!

Η εξέλιξη αυτή συνιστά μείζονα απειλή για τις ζωές των Ελλήνων της Ουκρανίας. Ο κ. Δένδιας υποχρεούται να επιδώσει τελεσίγραφο για άμεση αναστροφή αυτής της απόφασης, συνοδευόμενο με σκληρές κυρώσεις. Όπως επίσης να συμπεριλάβει και την Κριμαία στο ταξίδι του προκειμένου να ενισχύσει την εκεί Ελληνική Εθνική Μειονότητα, που μάλιστα επιθυμεί να επενδύσει στην Ελλάδα.

Τυχόν αποδοχή της ναζιστικού τύπου απόφασης της Ουκρανίας κατά των Ελλήνων, συνιστά εθνική μειοδοσία.

Διαβάστε επίσης...