Τελευταία νέα
Τ. Αντωνίου στο “Π”: Ο κ. Μητσοτάκης αποτυγχάνει και διχάζει – Οι πολίτες δημιουργούν μια νέα προοδευτική πλειοψηφία Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανδρέας Λοβέρδος: Θέλουμε ένα μεγάλο κόμμα που θα παίζει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις Επανέρχεται ο Γ. Παπανδρέου: “Υπάρχουν παράγοντες της ΝΔ αλλά και εξωθεσμικοί που θέλουν να καθοδηγήσουν το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ” Πρώτη Ελλάδα στον Δυτικό Κόσμο σε θανάτους-Σπάει ρεκόρ το τελευταίο δεκαπενθήμερο! Κορυφαία Νοτιοαφρικανή γιατρός για τη νέα μετάλλαξη “Ο”: “Μέχρι στιγμής παρατηρείται ανάρρωση ασθενών χωρίς νοσηλεία. Ακόμα και των ανεμβολίαστων” – Ποια είναι τα εντελώς διαφορετικά συμπτώματα από την Δέλτα Νέα επίδειξη κυνισμού από Σκέρτσο: Οι ηλικιωμένοι ευθύνονται για τους αυξημένους θανάτους στην Ελλάδα Συνεχίζει να … εκθέτει τον Μιχ Χρυσοχοίδη αλλά και την κυβέρνηση, ο Τάκης Θεοδωρικάκος: Στα θρανία 2000 ΔΙΑΣ για τα βασικά (χρήση όπλων, ανθρώπινα δικαιώματα, ρατσισμός, Ρομά, δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ, συμπεριφορά στους πολίτες, διαχείριση θυμού…) Μάχη για ζωή για όλους, όχι στον εμφύλιο των φτωχών Χάρης Καστανίδης: «Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ» Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Χάρης Καστανίδης: «Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ» Η χώρα μετατρέπεται σε ένα απέραντο κοιμητήριο! Μετά την Black Friday (86 θάνατοι) ήρθε και η … Black Sunday με σχεδόν τριψήφιο αριθμό θανάτων. Νέα εκτόξευση των διασωληνώσεων Εξαπλώνεται ραγδαία στην Ευρώπη η Μετάλλαξη “Όμικρον”: Σε ποιες 7 χώρες εμφανίστηκαν κρούσματα μέσα σε 48 ώρες (vid)

Ελληνική Λύση: Η Νέα Δημοκρατία εφαρμόζει εξωτερική πολιτική «τηλεγραφίας» σε σχέση και με Αλβανία

Νοέμβρης 19,2021

Η Νέα Δημοκρατία έχει εθιστεί εδώ και χρόνια στην εξωτερική πολιτική «τηλεγραφίας» σε σχέση με την Τουρκία. Τώρα ο ίδιος «εθισμός» εφαρμόζεται και με Αλβανία, της οποίας ο Πρόεδρος Ιλίρ Μέτα επισκέφθηκε το μουσείο των δήθεν τσάμηδων.

Επισκέφτηκε ένα ανύπαρκτο μουσείο των φασιστών τσάμηδων, οι οποίοι κατέσφαξαν Έλληνες, και η ελληνική κυβέρνηση αντιδρά δι’ αλληλογραφίας.

Η μόνη αντίδραση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ στην είσοδο της Αλβανίας στην ΕΕ και μόνιμο βέτο στις ευεργετικές για την Αλβανία αποφάσεις εντός ΝΑΤΟ.

Δυναμική αντίδραση, μέχρι η Αλβανία να συμμορφωθεί και να ζητήσουν συγγνώμη και όχι «παρακλήσεις διά αλληλογραφίας».

Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης...