Τελευταία νέα
Τ. Αντωνίου στο “Π”: Ο κ. Μητσοτάκης αποτυγχάνει και διχάζει – Οι πολίτες δημιουργούν μια νέα προοδευτική πλειοψηφία Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ανδρέας Λοβέρδος: Θέλουμε ένα μεγάλο κόμμα που θα παίζει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις Επανέρχεται ο Γ. Παπανδρέου: “Υπάρχουν παράγοντες της ΝΔ αλλά και εξωθεσμικοί που θέλουν να καθοδηγήσουν το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ” Πρώτη Ελλάδα στον Δυτικό Κόσμο σε θανάτους-Σπάει ρεκόρ το τελευταίο δεκαπενθήμερο! Κορυφαία Νοτιοαφρικανή γιατρός για τη νέα μετάλλαξη “Ο”: “Μέχρι στιγμής παρατηρείται ανάρρωση ασθενών χωρίς νοσηλεία. Ακόμα και των ανεμβολίαστων” – Ποια είναι τα εντελώς διαφορετικά συμπτώματα από την Δέλτα Νέα επίδειξη κυνισμού από Σκέρτσο: Οι ηλικιωμένοι ευθύνονται για τους αυξημένους θανάτους στην Ελλάδα Συνεχίζει να … εκθέτει τον Μιχ Χρυσοχοίδη αλλά και την κυβέρνηση, ο Τάκης Θεοδωρικάκος: Στα θρανία 2000 ΔΙΑΣ για τα βασικά (χρήση όπλων, ανθρώπινα δικαιώματα, ρατσισμός, Ρομά, δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ, συμπεριφορά στους πολίτες, διαχείριση θυμού…) Μάχη για ζωή για όλους, όχι στον εμφύλιο των φτωχών Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Χάρης Καστανίδης: «Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ» Χάρης Καστανίδης: «Όλες οι μεγάλες τομές μετά την πτώση της δικτατορίας οφείλονταν στο ΠΑΣΟΚ» Η χώρα μετατρέπεται σε ένα απέραντο κοιμητήριο! Μετά την Black Friday (86 θάνατοι) ήρθε και η … Black Sunday με σχεδόν τριψήφιο αριθμό θανάτων. Νέα εκτόξευση των διασωληνώσεων Εξαπλώνεται ραγδαία στην Ευρώπη η Μετάλλαξη “Όμικρον”: Σε ποιες 7 χώρες εμφανίστηκαν κρούσματα μέσα σε 48 ώρες (vid)

Ελληνική Λύση: Κανένα «ακαταδίωκτο» δεν μπορεί να συγκαλύψει τις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης.

Νοέμβρης 15,2021

Η κυβέρνηση διά του αρμόδιου υπουργού εμφανίζεται αμετανόητη και επιμένει να διαπράττει τα ίδια εγκληματικά λάθη.

Αντί να προβεί έστω και τώρα στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, επιμένει στα κατασταλτικά μέτρα που έχουν εκτροχιάσει – εκ του αποτελέσματος – την πορεία της πανδημίας, προκαλώντας παράλληλα οικονομική και κοινωνική κρίση.

Προκαλεί εντύπωση πάντως η παραδοχή του υπουργού ότι η Ελλάδα καταγράφει διπλάσια ποσοστά από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, που ακυρώνει τον ισχυρισμό του ότι οι καταγγελίες για πλημμελή λειτουργία συγκεκριμένων ΜΕΘ, δεν ισχύουν. Καταγγελίες που μάλιστα προκάλεσαν την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης δυστυχώς, διαψεύδονται από την ίδια την πραγματικότητα. Κανένα «ακαταδίωκτο» δεν μπορεί να συγκαλύψει τις καταστροφικές της επιλογές.

Διαβάστε επίσης...