Τελευταία νέα
Αθλιότητα δίχως τέλος – Φτου σας! Έδειξαν βίντεο από αγώνες τζούντο για να περιγράψουν μέρος της «λαβής» που έκανε – όπως είπαν – ο Αναγνωστόπουλος στη σύζυγο του Καρολάιν με αποτέλεσμα να τη δολοφονήσει! Γερμανία: Δέχθηκε μη αποχώρηση τουρκικών δυνάμεων από Λιβύη-«Έφτυσε» και Αίγυπτο Αποκάλυψη, αλληλεγγύη, συλλογική αντίσταση Το ΚΚΕ, οι συνεργασίες και τα μέτωπα Απόπειρα να χτυπηθεί ο αγωνιστικός συνδικαλισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ψήφισαν μαζί με ακροδεξιούς κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση Ο Ζάεφ ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλαγή ονόματος σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών Συμμαχία Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου-Ζητούν να πάψει η προστασία των μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis Αλέξης Τσίπρας στο PES: Να ανοίξουμε τη συζήτηση για μία Ευρώπη με περισσότερη κοινωνική συνοχή και λιγότερες ανισότητες – Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στην λιτότητα Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν ουσιαστικά κατά της… άμβλωσης! Αλ. Τσίπρας: Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στη λιτότητα Ζεστό χρήμα στα «κοράκια» της ιδιωτικής ασφάλισης – Τζόγος με την επικουρική σύνταξη των ασφαλισμένων Το υπουργείο Εργασίας παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Επικουρική Ασφάλιση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ:Διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, επανορθώσεων και η επιστροφή του κατοχικού δανείου.

Ιούνιος 10,2021

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου  του κοινοβουλευτικού  κόμματος   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

“ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

Εβδομήντα έξι χρόνια συμπληρώνονται από το ολοκαύτωμα στο Δίστομο στις 10 Ιουνίου 1944, όπου δολοφονήθηκαν 218 Ελληνίδες και Έλληνες από τις Γερμανικές δυνάμεις κατοχής. 114 γυναίκες και 104 άνδρες, μεταξύ των οποίων, 45 παιδιά και έφηβοι και 20 βρέφη, βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από τα βάρβαρα στίφη των εισβολέων.

Η μοναδική πραγματική απόδοση τιμής στη μνήμη των μαρτύρων μας, είναι η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, επανορθώσεων και η επιστροφή του κατοχικού δανείου. Ενέργειες που το παλαιό πολιτικό σύστημα δεν τόλμησε να πραγματοποιήσει. Η Ελληνική Λύση δεσμεύεται να το κάνει, διότι εισήλθε στο ελληνικό κοινοβούλιο με την ψήφο του ελληνικού λαού και όχι με την εύνοια του «γερμανικού παράγοντα».”

Διαβάστε επίσης...