Τελευταία νέα
Δήλωση της ΠτΔ για την απώλεια του Αλ. Φασιανού Αλ. Τσίπρας: Η διαφθορά είναι σήμερα στη χώρα μας προστατευόμενο είδος – Εκείνοι που καταδιώκονται είναι οι αντίπαλοί της Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα στέκεται ολόψυχα στο πλευρό του Ιμβριακού ελληνισμού Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος στο στόχαστρο του Αλέξη – Οι φαντασιώσεις με την Μυρτάλη και το ξέσπασμα Διαδηλώσεις αγώνα για τον Σαχζάτ Λουκμάν Σπήλιος Λιβανός στο “Π”: Δίχτυ προστασίας στους αδύναμους συμπολίτες μας Ο.Λαφοντέν: «Όλες οι προσδοκίες που υπήρχαν με τον εμβολιασμό δεν επιβεβαιώθηκαν» Κ. Σακελλαροπούλου: Θέλουμε συνύπαρξη με την Τουρκία αλλά έχουμε χρέος στη μνήμη Τρύφων Αλεξιάδης στο Kontra News 10: Προεκλογικά έταζαν θα πάρετε διπλάσια από την ανάπτυξη τώρα… Τουρκία: Εκδίωξε το Nautical Geo από κυπριακή ΑΟΖ!-Ντροπή! Απούσα η Ελλάδα Η κατάρρευση του ΕΣΥ «σκοτώνει»: 78 θάνατοι-686 διασωληνωμένοι ΚΚΕ: Δεν θυσιάζουμε την υγεία για των κερδών την «ανοσία» – 10 προτάσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ:Ο Έλληνας εξακολουθεί να πληρώνει το ακριβότερο κόστος ενέργειας στην Ευρώπη

 Ιανουάριος 07, 2022

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Π.Ο.Ε.)

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του κοινοβουλευτικού κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Η κυβέρνηση «απαντά» στις εξωφρενικές αυξήσεις του ενεργειακού κόστους για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με «φιλοδώρημα» για μηνιαία κατανάλωση έως 300kWh!

Ας μας πει λοιπόν η Νέα Δημοκρατία σε ποιο σπίτι υπουργού της, βουλευτή ή έστω απλού στελέχους της η κατανάλωση περιορίζεται στις 300 κιλοβατώρες. Για άλλη μία φορά εξαπατούν τον ελληνικό λαό!

Ο Έλληνας εξακολουθεί να πληρώνει το ακριβότερο κόστος ενέργειας στην Ευρώπη, ενώ παραμένει «παγκόσμιος πρωταθλητής δημόσιου χρέους», το οποίο εκτινάσσεται μέσω της πολιτικής των επιδομάτων.

Εάν η κυβέρνηση είχε υιοθετήσει τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για προαγορά πετρελαίου, φυσικού αερίου, και πλήρη αξιοποίηση των λιγνιτικών αποθεμάτων και ορυκτού πλούτου της πατρίδας μας, ο Έλληνας θα πλήρωνε λιγότερα και η Ελλάδα θα είχε εξοικονομήσει δισεκατομμύρια ευρώ. Κυρίως όμως θα είχε διασφαλίσει την ενεργειακή της αυτάρκεια και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.

Διαβάστε επίσης...