Τελευταία νέα
Eισαγγελέας Αρείου Πάγου Πλιώτας: Ζήτησε την απόφαση αποφυλάκισης του Πατέλη ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση στοχοποιεί και τις λαϊκές αγορές Ντόρα Μπακογιάννη: Μεγάλο ευχαριστώ για το απίστευτο κύμα συμπαράστασης – Αρχίζει ανοσοθεραπεία Λίστα Πέτσα: Η οικονομικη εισαγγελία ερευνά καταγγελία πολιτών-Από τον Μάιο η δικογραφία στη Βουλή για διερεύνηση απιστίας των Σκυλακάκη-Πέτσα Μετά το σάλο … Αναίρεση της απόφασης αποφυλάκισης Πατέλη μελετά ο Άρείος Πάγος Δεν απέκλεισε παραβίαση του Συντάγματος η κυβέρνηση με φόντο την εξεταστική επιτροπή για λίστα πέτσα Γιάννης Οικονόμου: Να ψάξουμε από το ΄15 μέχρι το ΄19 και γι’ αυτό να πάμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο Απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα ζητάει η ΝΔ για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής Βασίλης Λεβέντης: Σκληρή μάχη για τη ζωή του για 24η μέρα – Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του Ραγδαίες εξελίξεις για τη λίστα Πέτσα! Για συνέργεια σε απιστία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ελέγχονται οι εκπρόσωποι της εταιρείας από τον Οικονομικό Εισαγγελέα – Τι συμβαίνει με τους υπουργούς Η Κοινή Διακήρυξη Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου: Μηνύματα σε Τουρκία για Αιγαίο, Κυπριακό, Λιβύη Live: Οι κοινές δηλώσεις των ηγετών Ελλάδας – Κύπρου και Αιγύπτου μετά την Τριμερή

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Οκτώβριος 13,2021

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του κοινοβουλευτικού κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Η θέρμανση των ελληνικών οικογενειών δεν είναι «είδος πολυτελείας», ώστε η κυβέρνηση να παρακολουθεί ως απλός θεατής την ραγδαία αύξηση των τιμών.

Η Ελληνική Λύση είχε προτείνει έγκαιρα στη Ν.Δ. να προβεί σε προαγορές πετρελαίου και φυσικού αερίου, όταν οι τιμές βρίσκονταν στο ναδίρ.

Προτείναμε επίσης την αναστολή του σχεδίου απολιγνιτοποίησης, για να μην καταστεί η Ελλάδα «ενεργειακός όμηρος» των διεθνών εξελίξεων. Δεν μας άκουσαν, και οι συνέπειες είναι ολέθριες για την οικονομία και την κοινωνία.

Η κυβέρνηση πλέον οφείλει να ελαχιστοποιήσει την φορολογική επιβάρυνση στο πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο, ώστε να αντισταθμίσει τις αυξήσεις.

Η κοινωνία είναι στα όρια της.

Διαβάστε επίσης...