Τελευταία νέα
Παπαδημούλης: «Παγίδα η εκλογή προέδρου από τα μέλη» Αδωνις Γεωργιάδης: «Είσαι ο Τσίπρας και μιλάς για καταστροφή μετά το Μάτι και τη Μάνδρα;» Ακρίβεια: Ο χιονιάς βάζει «φωτιά» στις τιμές των προϊόντων – Ποια προϊόντα θα επηρεαστούν Μητσοτάκης – Σολτς: Τα είπαν για Τουρκία και Ουκρανία κι έδωσαν ραντεβού Τι φοβάται ο Μητσοτάκης για τις εκλογές Πρόεδρος της Επιτροπής για τη Δημοκρατία του Συμβουλίου της Ευρώπης εξελέγη ο Γιώργος Παπανδρέου Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αντιφασιστική/Διεθνιστική Συγκέντρωση Σάββατο 29 Γενάρη, 5:00 μμ πλ. Ρηγίλλης Αττική Οδός- Κακοκαιρία Ελπίδα: Τι απαντά το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ηλιόπουλος για Ανδρουλάκη: Και να καταψηφίζει την κυβέρνηση και να ζητά την παραμονή της δεν γίνεται ΝΔ για Ν. Ανδρουλάκη: Πώς συμβιβάζονται η υπερψήφιση της πρότασης δυσπιστίας και το ότι δεν είναι ώρα για εκλογές ΝΔ για Ανδρουλάκη: Εξαιρετικά δύσκολη η αυτόνομη πορεία όταν πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΔΗΘΕΝ “ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ” ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ

Ιούλιος 14,2021

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του κοινοβουλευτικού κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ “ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ” ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ

Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με την σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, άνοιξαν την Κερκόπορτα στην Τουρκία, μέσω των συμφωνιών οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών με Ιταλία και Αίγυπτο.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είχε έγκαιρα προειδοποιήσει ότι η αποδοχή μειωμένης επήρειας νησιών στις συγκεκριμένες συμφωνίες, αποτελούσε εθνικό έγκλημα το οποίο θα εκμεταλλευόταν την Τουρκία.

Το γεγονός ότι σήμερα η Τουρκία προτίθεται να συμφωνήσει σε προσφυγή στην Χάγη υπό τον όρο ότι η διαπραγμάτευση θα γίνει με τους όρους των συμφωνιών Ελλάδας – Αιγύπτου και Ελλάδας – Ιταλίας, επιβεβαιώνει το προμελετημένο έγκλημα που διέπραξε η κυβέρνηση με την σύμφωνη γνώμη ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Το γεγονός δε ότι υπάρχουν ελληνικά ΜΜΕ που παραμονές της νέας απόβασης Ερντογάν στην μαρτυρική Κύπρο, παρουσιάζουν μία «διαλλακτική» Τουρκία, είναι τουλάχιστον εξοργιστικό.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ υποχρεούται για ακόμα μια φορά να προειδοποιήσει ότι τυχόν προσφυγή στην Χάγη, ειδικά χωρίς άσκηση του κυριαρχικού δικαιώματος επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης μας στα 12 μίλια, ισοδυναμεί με προδοσία.

Διαβάστε επίσης...