Τελευταία νέα
Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ διέσυρε δημόσια την Κατερίνα Καινούργιου: «Σήμερα θα έπρεπε να έχετε εκεί την κυρία Καρυστιανού, όχι εμένα» (vid) Μεγάλο το ενδιαφέρον για την επιστολική ψήφο Βουλγαρία: Η κυβέρνηση απορρίπτει ως παραπληροφόρηση ισχυρισμούς για σχέδια του ΝΑΤΟ για προετοιμασία σύγκρουσης μεγάλης κλίμακας στη Μαύρη Θάλασσα Δέκα συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική για τρομοκρατικές επιθέσεις Ο Γιάννης Ραγκούσης «ασπίδα» στον Τσίπρα για τις επιθέσεις – Τι είπε για το παρόν και το μέλλον του Αλέξη Μεγάλη απεργία 28 Φεβρουαρίου-Πλατιά συμμετοχή εργαζομένων-Κίνηση μέσων μεταφοράς Πανό στην Κουμουνδούρου για τα Τέμπη – Ο Κασσελάκης υπέγραψε το ψήφισμα των συγγενών των θυμάτων ΚΝΕ: Η απόπειρα της κυβέρνησης να φιμώσει τους φοιτητές θα πέσει στο κενό “Πάρε με όταν φτάσεις”: Μαύρα πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα 57 θύματα στα Τέμπη! Τέμπη: Υπέγραψε το ψήφισμα της Καρυστιανού ο Κασσελάκης Στέφανος Κασσελάκης: Υπέγραψε το ψήφισμα για Τέμπη! Τέλος οι διακρίσεις πολιτών-τζακιών όταν αναλάβουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Στ. Κασσελάκης υπέγραψε το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

 Ιανουάριος 02, 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΌΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ - non  stop news

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του κοινοβουλευτικού κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Οι εικόνες που μετέδωσε η πακιστανική τηλεόραση και δείχνουν εκατοντάδες αλλοδαπούς άνδρες στην πλατεία Συντάγματος να διασκεδάζουν χωρίς κανέναν έλεγχο, ισοδυναμούν με κατάργηση του κράτους – δικαίου.

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση διοργάνωνε πολυδάπανη συναυλία χωρίς θεατές, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, το κέντρο της Αθήνας είχε μετατραπεί σε άντρο ανομίας. Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για τους χιλιάδες αστυνομικούς που θα επέβλεπαν την τήρηση των μέτρων.

Προφανώς οι νόμοι και τα πρόστιμα στην Ελλάδα ισχύουν μόνο για τους Έλληνες και όχι για τους παράνομους μετανάστες.

Διαβάστε επίσης...