Τελευταία νέα
Με αφορμή τον Νίκο (του Νίκου Μπογιόπουλου) “Καίει” Μητσοτάκη για την κλιματική κρίση η Δούρου: Είναι πολύ σημαντική υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια του Γ. Αντετοκούνμπο : «Τους ανθρώπους πρέπει να τους “χτίζεις”, όχι να τους γκρεμίζεις» Δένδιας: Η Τουρκία τείνει να πάρει οριστικό διαζύγιο με τη διεθνή νομιμότητα Φωτιά Αχαΐα – Ελληνική Λύση: Πρόταση νόμου για απαγόρευση εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην Αχαΐα Στους 42 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα -Υποχώρηση από την Παρασκευή “Απασφάλισε” και το ΚΙΝΑΛ κατά Χρυσοχοΐδη: Εκτός πραγματικότητας, τα βρίσκει όλα καλά αλλά η επικοινωνιακή διαχείριση δεν μπορεί να κρύψει τις σοβαρές ευθύνες Απαγορεύονται από σήμερα τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια στη Βενετία ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Απορρίπτονται οι αιτιάσεις σχετικά με περιστατικό πυροβολισμών στον Έβρο Διαψεύδονται τα περί ελληνικής εμπλοκής για τον νεκρό Τούρκο στον Έβρο Άλλος για φωτογραφία; ΚΚΕ: Στο ξέσπασμα του Ιακωβίδη αποτυπώνεται η πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία των αθλητών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Η παραβίαση της Δημοκρατίας και των αρχών του κράτους δικαίου συνιστά συμπεριφορά «καθεστώτος»

Ιούλιος 21,2021

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του κοινοβουλευτικού κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Σήμερα η κυβέρνηση ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό της. Με μία αντιδημοκρατική τροπολογία, αποφάσισε να παραβιάσει κάθε έννοια ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Εμείς της απαντάμε, ότι η παραβίαση της Δημοκρατίας και των αρχών του κράτους δικαίου συνιστά συμπεριφορά «καθεστώτος» και όχι Δημοκρατικής κυβέρνησης.

Επισημαίνουμε στην κυβέρνηση ότι ένας από τους κανόνες της χρηστής διοίκησης είναι η «υποχρεωτικότητα» να πείθει τους πολίτες και όχι να τους υποχρεώνει.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, όταν κυβερνήσει, ένας από τους πολλούς νόμους που θα καταργήσει θα είναι κι αυτός ο άκρως αντιδημοκρατικός νόμος.

Διαβάστε επίσης...