Τελευταία νέα
Γιώργος Μαρίνος στο “Π”: Απόσυρση των ΗΠΑ από τον αγωγό EastMed Πάνος Σκουρολιάκος στο “Π”: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθ’ οδόν προς τις εκλογές Δήλωση της ΠτΔ για την απώλεια του Αλ. Φασιανού Αλ. Τσίπρας: Η διαφθορά είναι σήμερα στη χώρα μας προστατευόμενο είδος – Εκείνοι που καταδιώκονται είναι οι αντίπαλοί της Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα στέκεται ολόψυχα στο πλευρό του Ιμβριακού ελληνισμού Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος στο στόχαστρο του Αλέξη – Οι φαντασιώσεις με την Μυρτάλη και το ξέσπασμα Διαδηλώσεις αγώνα για τον Σαχζάτ Λουκμάν Σπήλιος Λιβανός στο “Π”: Δίχτυ προστασίας στους αδύναμους συμπολίτες μας Ο.Λαφοντέν: «Όλες οι προσδοκίες που υπήρχαν με τον εμβολιασμό δεν επιβεβαιώθηκαν» Κ. Σακελλαροπούλου: Θέλουμε συνύπαρξη με την Τουρκία αλλά έχουμε χρέος στη μνήμη Τρύφων Αλεξιάδης στο Kontra News 10: Προεκλογικά έταζαν θα πάρετε διπλάσια από την ανάπτυξη τώρα… Τουρκία: Εκδίωξε το Nautical Geo από κυπριακή ΑΟΖ!-Ντροπή! Απούσα η Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΧΥΔΑΙΑ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ

 Ιανουάριος 09, 2022

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του κοινοβουλευτικού κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Η κυβέρνηση και το υπουργείο πολιτισμού φέρουν την απόλυτη ευθύνη για τα θλιβερά γεγονότα με το γύρισμα ταινίας χυδαίου περιεχομένου στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και την βεβήλωση του Παρθενώνος.

Η Ελληνική Λύση καλεί άμεσα την κυβέρνηση να κινηθεί δικαστικά, ώστε να διεκδικήσει χρηματική αποζημίωση για αυτό το ανοσιούργημα, που παραβιάζει τη νομοθεσία και βλάπτει ακόμα και τον διαχρονικό αγώνα διεκδίκησης της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο.

Εάν η ΝΔ και το Υπουργείο πολιτισμού δεν κινηθούν άμεσα κατά των συντελεστών της χυδαίας παραγωγής, εκτός από ανίκανοι, καθίστανται συνένοχοι.

Διαβάστε επίσης...