Τελευταία νέα
Γιατί ο Πούτιν βαφτίζει ”Ρώσους” τους νεκρούς της ΕΣΣΔ στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο; Του Γιώργου Μητραλιά ΝΑΡ: Τους επικίνδυνους δεσμούς με τις ΗΠΑ θα σπάσει η λαϊκή πάλη Αλ. Τσίπρας για τη Γενοκτονία των Ποντίων: Η διεθνής αναγνώριση της ιστορικής αλήθειας, είναι η απάντηση σε κάθε μορφής εθνικισμό “Όχι” και από τον Κροάτη Πρόεδρο στην ένταξη Φινλανδίας-Σουηδίας στο ΝΑΤΟ Κώστας Καραμανλής: Τώρα φαίνονται τα αποτελέσματα της σοβαρής δουλειάς που έχουμε κάνει στα έργα  Άκρα του τάφου σιωπή… Κυρ. Μητσοτάκης: Κάνουμε πράξη τη δέσμευση για στήριξη του ΕΣΥ – Όπου υπάρχουν ελλείψεις θα καλυφθούν σύντομα Γ. Οικονόμου: Ο πρωθυπουργός ανέδειξε στις ΗΠΑ την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, της σταθερότητας, της ασφάλειας Διολίσθηση υιού Παπανδρέου Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με Tiny Kox ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης επιστρέφει από τις ΗΠΑ έχοντας εισπράξει χειροκροτήματα αλλά καμία δέσμευση για τα εθνικά μας συμφέροντα Το βιβλίο «Ο Αμερικάνος» παρουσιάζει το Άνω Κάτω στο Καλαμάκι
Kosmoslarissa.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση στα οδικά τροχαία ατυχήματα τον Φεβρουάριο – Σταθερή εικόνα στη Θεσσαλία

Αύξηση 46,5% σημείωσαν τα οδικά τροχαία ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη χώρα και προκάλεσαν τον θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, τον Φεβρουάριο εφέτος και ανήλθαν σε 772 έναντι 527 τον Φεβρουάριο του 2021, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, στα ατυχήματα καταγράφηκαν 29 νεκροί, 31 βαριά τραυματίες και 864 ελαφρά τραυματίες, έναντι 31 νεκρών, 30 βαριά τραυματιών και 579 ελαφρά τραυματιών τον Φεβρουάριο του 2021, παρουσιάζοντας μείωση κατά 6,5% σε νεκρούς και αύξηση κατά 3,3% σε βαριά τραυματίες και κατά 49,2% σε ελαφρά τραυματίες.
Στη Θεσσαλία τον Φεβρουάριο του 2022 καταγράφηκαν 10 τροχαία (2 στην Καρδίτσα, 3 στη Λάρισα, 4 στη Μαγνησία και 1 στα Τρίκαλα), όπως και τον αντίστοιχο μήνα του 2021.
Σύμφωνα με τα στοιχεία καταγράφηκε 1 νεκρός και 12 ελαφρά τραυματίες.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...