Τελευταία νέα
Περιοδεία του Τσίπρα στο Κιλκίς Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Απαντάμε με αλήθειες, στη λάσπη του Οδ. Κωνσταντινόπουλου Δημοσκόπηση GPO: 6 στους 10 μείωσαν τις αγορές βασικών αγαθών – Ζητούν μεγαλύτερη επιδότηση στο ηλεκτρικό N. Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει δίλημμα για το αν θα μας κυβερνήσει ο κ. Μητσοτάκης ή ο κ. Τσίπρας Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με ΠτΔ & συμμετοχή στη συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ την Παρασκευή Συνάντηση Μητσοτάκη με την Εθνική ομάδα μαθητικής ρομποτικής – «Προχωρημένο το προϊόν που κατασκευάσατε» Στο Μέγαρο Μαξίμου η Εθνική Ομάδα Ρομποτικής – Η παρότρυνση του πρωθυπουργού Κώστας Καραμανλής: Προχωράμε το πιο φιλοπεριβαλλοντικό πρόγραμμα έργων, που έχει καταρτιστεί ποτέ  Προς νέα γενιά «κόκκινων δανείων-Οι τράπεζες αρνούνται κάθε επιδότηση επιτοκίων-δόσεων Δένδιας: Καταδίκη κάθε αναθεωρητισμού από οπουδήποτε και αν προέρχεται Τρέμουν μην χυθεί φως στο σκάνδαλο: Μετά την Εξεταστική, την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, «μαύρο» για να μην μεταδοθεί η συζήτηση και στο νομοσχέδιο για τις υποκλοπές! Στο κόκκινο … η Ρένα Δούρου με την κατάλυση του Συστήματος Δημόσιας Υγείας! “Συνεπής” ο Μητσοτάκης βάζει τίτλους τέλους στο ΕΣΥ όπως είχε υποσχεθεί!

#επαγγελμα_μητσοτακης|@KostasVaxevanis

 Μάιος 01 ,2022

Δεν χρειάζεται, έχουμε κλείσει δουλειά σε γραφείο Ισπανού Ευρωβουλευτή με 3.000 ευρώ το μήνα #επαγγελμα_μητσοτακης|@KostasVaxevanis

Prime Minister GR
Υποδεχόμαστε την εργατική Πρωτομαγιά με την εφαρμογή ενός μέτρου ουσίας για τους εργαζόμενους: την αύξηση της βασικής αμοιβής κατά 50 ευρώ τον μήνα, που σημαίνει έναν 15ο μισθό κάθε χρόνο. Και, ταυτόχρονα, την αύξηση του επιδόματος ανεργίας κατά 31 ευρώ τον μήνα.

Διαβάστε επίσης...