Τελευταία νέα
Συνάντηση στο Μαξίμου: Ικανοποίηση Μητσοτάκη για τον χειρισμό Δένδια ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη σε Δένδια – Κριτική σε Μαξίμου Σαθρό υπόβαθρο, καμία ένδειξη για την άρση ασυλίας του Στ. Αραχωβίτη στην υπόθεση Follie Folie Παράταση και το ’22 για παρεμβάσεις σε δασικές εκτάσεις Το Μαξίμου άρχισε το “μάζεμα” του χθεσινού … “έπους Δένδια”! Ανακοίνωση αναφορικά με προτάσεις για θετική ατζέντα με την Τουρκία και ρόλος στον υφ/γο Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη! Πέφτουν υπογραφές για την ύποπτη συμφωνία με τους Ισραηλινούς Πώς μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα το «θερμό επεισόδιο» Δένδια – Τσαβούσογλου Αστείες προσπάθειες να απαξιώσουν το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» Ο Τόμπρας αποκάλυψε ότι ο Καλογρίτσας παζάρευε την άδεια με Μαρινάκη, Κοντομηνά και Σαββίδη Σάλος από τις αναρτήσεις της Πελώνη κατά της Ν.Δ. Ανακοίνωση ΥΠΕΞ για τα ελληνοτουρκικά: Η θετική ατζέντα κατά την επίσκεψη στην Άγκυρα Θα «το πληρώσει ακριβά» ο Φουρθιώτης: Καλείται να δώσει 50.000 ευρώ στον ΕΔΟΕΑΠ για τους ψεύτικους μισθούς-μαμούθ

Επικαιρότητα στη Βουλή|Τετάρτη 07 Απρίλη

Απρίλιος 07,2021

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ     


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ                                               

Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού A’  Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας  κυρίας Φωτεινής Πιπιλή προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα: «Εικόνα εγκατάλειψης των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ – σχέδια Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟ)».


ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

 Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: «Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/633 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 17ης Απριλίου 2019 σχετικά με τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές στις σχέσεις μεταξύ επιχειρήσεων στην αλυσίδα εφοδιασμού γεωργικών προϊόντων και τροφίμων και λοιπές διατάξεις».

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:  Βασίλειος (Λάκης) Βασιλειάδης και Παναγιού (Γιώτα) Πούλου.


ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

1. Αίθουσα ΓερουσίαςΗ Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Σύστημα Εσωτερικού Ελέγχου του Δημόσιου Τομέα, Σύμβουλος Ακεραιότητας στη δημόσια διοίκηση και άλλες διατάξεις για τη δημόσια διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση».

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ευστάθιος Κωνσταντινίδης και Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης. 

2.  Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κων. Τσαλδάρη»  (223)Η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην Υπουργό κ. Νικόλαο Παππά κατά την άσκηση των καθηκόντων του θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:Εκλογή Προεδρείου.                                                   

3. Αίθουσα ΓερουσίαςΗ Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 43Α του Κανονισμού της Βουλής, όπως ισχύει και το άρθρο 32 του ν. 4780/2021, της προτεινομένης κυρίας Ευτυχίας Βαγενά από τον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη, για διορισμό στη θέση της Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής και Τεχνοηθικής και διατύπωση γνώμης της Επιτροπής.

Διαβάστε επίσης...