Τελευταία νέα
Οι δηλώσεις της πολιτειακής ηγεσίας για την 50η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο Ταξικός καύσωνας «λιώνει» τον λαό Κυριάκος Μητσοτάκης για την εισβολή στην Κύπρο: Διεκδικούμε ένα ευρωπαϊκό κράτος χωρίς στρατό κατοχής Φρέντι Μπελέρης: Κίνηση αποκλιμάκωσης από την Αλβανία η άδεια που μου δόθηκε ΥΠΕΞ: Το Κυπριακό παραμένει ανεπίλυτο διεθνές ζήτημα παράνομης εισβολής και κατοχής Το έξυπνο τρικ της Ευρωπαϊκής Ακροδεξιάς Εθνικό μήνυμα Κασσελάκη από την Κύπρο για το ενιαίο αμυντικό δόγμα: Ο ελληνισμός είναι ένας και αδιαίρετος – Ηθική μας υποχρέωση να μην ξεχάσουμε ΣΥΡΙΖΑ μετά τις νέες αποκαλύψεις για τα Τέμπη: Ποιος ήταν ο υψηλά ιστάμενος που έδωσε το «πράσινο φως»; Κασσελάκης στην ΕΛΔΥΚ: Θα σταθώ δίπλα σε όποιο ζήτημα προκύψει Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ΕΛΔΥΚ: Θα σταθώ δίπλα σε όποιο ζήτημα προκύψει Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Στήσαμε το ελληνικό FBI, θα σαρώσουμε τα δίκτυα εκβιαστών Μπελέρης: «Θα το πάω μέχρι τέλους, έχει γίνει αδικία εις βάρος μου»

Ερώτηση προς τη διοίκηση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας (ΠΚΜ) κατέθεσε η παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά»

 Φεβρουάριος  10, 2022

Ερώτηση με αίτημα για γραπτή απάντηση προς τη διοίκηση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας (ΠΚΜ) κατέθεσε η παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά»

Ερώτηση με αίτημα για γραπτή απάντηση προς τη διοίκηση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας (ΠΚΜ) κατέθεσε η παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά», φέρνοντας στο προσκήνιο τη λειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας. Η παράταξη ζητά να μάθει εάν η υπηρεσία χρειάζεται περισσότερο προσωπικό, πόρους και υλικοτεχνικό εξοπλισμό για να λειτουργήσει καλύτερα.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:
ΠΡΟΣ: Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Σωκράτη Δωρή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, κ. Τζιτζικώστα
Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας, κ. Μητράκα
Ερώτηση, με αίτημα για γραπτή απάντηση
Θέμα: Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Αν. Θεσσαλονίκης.
Από πολλές κατευθύνσεις πληροφορούμαστε για δυσλειτουργίες στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Παρακαλούμε να μας απαντήσετε:

  • Αναφορικά με την διαδικασία νομιμοποίησης πρόσθετης μπάρας, μια διαδικασία που ορίζεται από τον νέο νόμο και περνάει από ΚΤΕΟ, οι υπηρεσίες συμβάλουν στην διαδικασία επιβεβαίωσης κωδικών στις μπάρες. Συνεπώς, για να διευκολύνεται η εξυπηρέτηση των πολιτών και να εξοικονομούν χρόνο από τις εξωτερικές αντιπροσωπείες, αλλά και περιττά έξοδα, σε ποιο βαθμό είναι εφικτό να καλύπτονται οι σχετικές ανάγκες από τις υπάρχουσες υπηρεσίες και με ποιον υλικοτεχνικό εξοπλισμό μπορεί να συμβεί αυτό;
  • Κατ’ επέκταση, υπάρχουν οι απαραίτητοι πόροι για την πληρέστερη στελέχωση της Διεύθυνσης και την αναβάθμισή της;

Διαβάστε επίσης...