Τελευταία νέα
Στη Λέσβο, στις 10 Απριλίου ο Κ. Μητσοτάκης Βουλή: Υπερψηφίστηκαν στην Επιτροπή τα μέτρα στήριξης για το δυστύχημα των Τεμπών ΓΑΠ: Επιμένει για το «λεφτά υπάρχουν» Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο «Κώδικας Μετανάστευσης» Εκλογές 2023: Οι νέοι που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά ανέρχονται σε 438.595 Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του νερού Σημαντική προειδοποίηση από την Πόπη Τσαπανίδου : “Πρώτο βήμα για την πολιτική αλλαγή να πάμε όλοι στις κάλπες … στις 21 Μαΐου” Μιχάλης Κατρίνης: «Η νέα συνθήκη απαιτεί νέα πρόσωπα και κυβέρνηση άλλης φιλοσοφίας» ΣΥΡΙΖΑ για Αδ. Γεωργιάδη για τους χαρακτηρισμούς σε βάρος αριστερών: «Εμφυλιοπολεμική διχαστική ρητορική» Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανανεώνει … τα ψηφοδελτια της ΝΔ με τον “αδιευκρίνιστο” Δημ. Αβραμόπουλο! Η ανακοίνωση της ΝΔ Υποψήφιος στην Ηλεία ο Δημήτρης Αβραμόπουλος Με τη Νέα Δημοκρατία στην Ηλεία ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Ε.ΠΑ.Μ:Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποκαλύπτεται, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι λειτουργεί ως υπηρέτης αλλότριων συμφερόντων.

14/02/2021

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο εξωκοινοβουλευτικο κόμμα με Πρόεδρο της Πολιτικής Γραμματείας τον Δημήτρη Καζακη εξέδωσε Ανακοίνωση μέσω Δελτίο Τύπου όπου επισημαίνει ότι η Κυβέρνηση Μητσοτακη προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στη διατήρηση του απατηλού αφηγήματος της “φονικής πανδημίας COVID-19” και τον μετριασμό της κλιμακούμενης αγανάκτησης του κόσμου, προβαίνει διαρκώς σε σπασμωδικές κινήσεις, αντιφατικές ανακοινώσεις και παράλογα “μέτρα”.

Aκολουθει η Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ:

O Πρόεδρος της Πολιτικης Γραμματείας ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζακης

Ο ελληνικός λαός μοιάζει πλέον με μισοναρκωμένο ακροατήριο μέσα σε ένα θέατρο παραλόγου.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποκαλύπτεται, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι λειτουργεί ως υπηρέτης αλλότριων συμφερόντων, παντελώς αδιάφορη για τις ολέθριες επιπτώσεις της πολιτικής της στη ζωή των πολιτών αυτής της χώρας. Με την απόφαση για “σκληρό lockdown” της Αττικής δίνει τη χαριστική βολή σε χιλιάδες επαγγελματίες, που ήδη στενάζουν από τα συνεχή κλεισίματα, βάζει την ταφόπλακα στον κλάδο της εστίασης και του λιανεμπορίου και καταδικάζει μια ολόκληρη γενιά με το κλείσιμο των σχολείων υποχρεωτικής εκπαίδευσης και τον εγκλεισμό των μαθητών στο ψηφιακό κλουβί της τηλεκπαίδευσης.

Προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στη διατήρηση του απατηλού αφηγήματος της “φονικής πανδημίας COVID-19” και τον μετριασμό της κλιμακούμενης αγανάκτησης του κόσμου, προβαίνει διαρκώς σε σπασμωδικές κινήσεις, αντιφατικές ανακοινώσεις και παράλογα “μέτρα” – μια κατάσταση που έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας:

  • Ένα μήνα πριν το lockdown του Νοέμβρη, ο κ. Μητσοτάκης, σε συζήτηση με τον ιστορικό Γιοβάλ Νόα Χαράρι στο πλαίσιο του Athens Democracy Forum 2020, μας διαβεβαίωνε ότι είναι αδιανόητο να πάμε ξανά σε lockdown. Ένα μήνα μετά ανακοινώνει ολικό lockdown για όλη την χώρα.
  • Στις 11 Δεκεμβρίου μας ανακοινώνουν ότι θα ανοίξουν κάποια κατάστημα με click away και τα σχολεία και φροντιστήρια με μασκοφορεμένα παιδιά. Φτάνουμε στις 30/12/2020 και, ενώ μας διαβεβαίωναν ότι θα ανοίξει η αγορά με click inside, εμφανίζεται ο κ. Πέτσας στις 2 Ιανουαρίου του νέου έτους να μας δηλώσει ότι ο πρωθυπουργός αποφάσισε, ουσιαστικά από μόνος του, δύο εβδομάδες lockdown.
  • Έπειτα, ο πρώην τηλε-βιβλιοπώλης και νυν υπουργός επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, με αυταρχικό ύφος, θολωμένο από την αλαζονεία της εξουσίας, προκαλεί τους ιδιοκτήτες εστίασης να του παραδώσουν τα κλειδιά των καταστημάτων τους!
  • Μόλις ανακοινώνεται το απάνθρωπο μέτρο εγκλεισμού των κατοίκων Αττικής και Θεσσαλονίκης τα Σαββατοκύριακα πριν τις 18:00, μαθαίνει όλη η Ελλάδα για την συμμετοχή του πρωθυπουργού σε κορωνογλέντι με 50 κομματικούς παρατρεχάμενους στον Εύδηλο Ικαρίας.
  • Και το αποκορύφωμα, η απόφαση για νέα μέτρα στην Αττική για τρεις εβδομάδες, με δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι αν χρειαστεί θα ανοίγουμε και θα κλείνουμε την κοινωνία, ανάλογα με τα  επιδημιολογικά δεδομένα. Τόσο απλά. Δια στόματος κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ενώ μας κάνει κήρυγμα περί “ατομικής ευθύνης”, δεν θεωρεί ότι συντρέχει λόγος να κάνει την παραμικρή αναφορά στο διάγγελμά του στη δική του συμπεριφορά στην Ικαρία, όπως και στις υπόλοιπες στιγμές “ανεμελιάς” του.

Όλα αυτά, τη στιγμή που, βάσει των επίσημων στοιχείων, οι θάνατοι και οι σοβαρές νοσηλείες COVID μειώνονται και το μόνο που αυξάνεται είναι ο αριθμός των διενεργούμενων τεστ PCR! Για να μπορούν να βαφτίζουν “κρούσματα” όλους όσοι βγάζουν ένα θετικό αποτέλεσμα στα τεστ, ασχέτως αν έχουν συμπτώματα ή όχι, κατά παράβαση ακόμα και των οδηγιών του Π.Ο.Υ., τον οποίο υποτίθεται ότι ακολουθούν! Κι επειδή, ακόμα και με αυτήν τη μεθόδευση, ο αριθμός των ημερήσιων “κρουσμάτων” παραμένει σε χαμηλό επίπεδο, αναζητούν το ιικό φορτίο εκεί που πραγματικά τους αρμόζει: στα αστικά λύματα!

Ο εγκλεισμός υγιών ανθρώπων είναι ένα πολιτικό μέτρο καταστολής και δεν έχει καμία σχέση με τη δημόσια υγεία, όπως έχει ήδη αποδειχθεί από την παταγώδη αποτυχία του να ελέγξει την πορεία της επιδημίας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις χώρες όπου έχει εφαρμοστεί. Είναι ένας ψυχολογικός πόλεμος εναντίον των λαών, με στόχο την υποταγή ακόμα και στην πιο παράλογη αυθαιρεσία των καθεστώτων, τον εθισμό στον έλεγχο κάθε πτυχής της καθημερινότητας, και την αποδοχή της καταστολής με αντάλλαγμα μια ψευδαίσθηση “ασφάλειας”. Και αυτό το βλέπουμε ήδη να συμβαίνει. Ζούμε πλέον σε μια ακήρυχτη δικτατορία ναζιστικού τύπου, που είναι ικανή να φτάσει να δολοφονεί, ακόμα και με όπλα, πολίτες που δεν συμμορφώνονται στα φασιστικά μέτρα.

Καλούμε όλους τους πολίτες που θέλουν να υπερασπιστούν τη δημοκρατία και την ελευθερία να συσπειρωθούν και να ενταχθούν γύρω από την συμμαχία που ξεκίνησε το ΕΠΑΜ με άλλες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, ελεύθερη, απαλλαγμένη από το ανθελληνικό, ξενόδουλο, πολιτικό προσωπικό!

Τώρα. 200 χρόνια απ’ όταν ακούστηκε το ηρωικό “Ελευθερία ή Θάνατος” που άφησε άφωνη την ανθρωπότητα, είναι η στιγμή να πάρουμε πίσω τις ζωές μας!

Αθήνα 10 Φεβρουαρίου 2021

Διαβάστε επίσης...