Τελευταία νέα
Αθλιότητα δίχως τέλος – Φτου σας! Έδειξαν βίντεο από αγώνες τζούντο για να περιγράψουν μέρος της «λαβής» που έκανε – όπως είπαν – ο Αναγνωστόπουλος στη σύζυγο του Καρολάιν με αποτέλεσμα να τη δολοφονήσει! Γερμανία: Δέχθηκε μη αποχώρηση τουρκικών δυνάμεων από Λιβύη-«Έφτυσε» και Αίγυπτο Αποκάλυψη, αλληλεγγύη, συλλογική αντίσταση Το ΚΚΕ, οι συνεργασίες και τα μέτωπα Απόπειρα να χτυπηθεί ο αγωνιστικός συνδικαλισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ψήφισαν μαζί με ακροδεξιούς κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση Ο Ζάεφ ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αλλαγή ονόματος σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών Συμμαχία Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα, Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου-Ζητούν να πάψει η προστασία των μαρτύρων στο σκάνδαλο Novartis Αλέξης Τσίπρας στο PES: Να ανοίξουμε τη συζήτηση για μία Ευρώπη με περισσότερη κοινωνική συνοχή και λιγότερες ανισότητες – Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στην λιτότητα Οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν ουσιαστικά κατά της… άμβλωσης! Αλ. Τσίπρας: Μην αφήσουμε τις συντηρητικές δυνάμεις να μας γυρίσουν πίσω στη λιτότητα Ζεστό χρήμα στα «κοράκια» της ιδιωτικής ασφάλισης – Τζόγος με την επικουρική σύνταξη των ασφαλισμένων Το υπουργείο Εργασίας παρουσίασε το νομοσχέδιο για την Επικουρική Ασφάλιση

Ζαχάροβα: Η απόφαση εναντίον του Μλάντιτς είναι υποκριτική

Ιούνιος 10,2021

 «Η ετυμηγορία κατά του Ράτκο Μλάντιτς έδειξε για άλλη μια φορά ότι οι διεθνείς μηχανισμοί δίωξης των υπευθύνων για εγκλήματα κατά τη διάρκεια των εμφυλίων πολέμων στην πρώην Γιουγκοσλαβία είναι προκατειλημμένοι», δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαριτζά Ζαχάροβα.

Η Ζαχάροβα αξιολόγησε ότι η απόφαση εναντίον του Μλάντιτς ήταν υποκριτική, έχοντας κατά νου, όπως ανέφερε, το γεγονός ότι το Δικαστήριο της Χάγης απελευθέρωσε άλλους συμμετέχοντες στη σύγκρουση.

Επισήμανε ότι κατά τη διάρκεια της δίκης, η υγεία του Μλάντιτς κινδύνευε και παραβιάστηκε το δικαίωμά του για ιατρική βοήθεια και ότι η νομική ομάδα του δεν έλαβε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μλάντιτς.

Ο Ζαχάροβα πρόσθεσε ότι τα αιτήματα για παροχή θεραπείας στον Μλάντιτς στη Ρωσία ή τη Σερβία απορρίφθηκαν επίσης.

“Το σημείο εκκίνησής μας είναι ότι το Διεθνές Δικαστήριο στη Χάγη πρέπει να τερματίσει τις δραστηριότητές του το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να κλείσει αυτήν την επαίσχυντη σελίδα στην ιστορία του διεθνούς δικαίου το συντομότερο δυνατό”, κατέληξε ο Zaharova

Διαβάστε επίσης...