Τελευταία νέα
Κοινωνική έκρηξη βλέπει ο Τσίπρας Μητσοτάκης στο MSNBC για Ερντογάν: Δεν είναι ώρα για παζάρια στο ΝΑΤΟ «Νατοποίηση» Σουηδίας-Φινλανδίας αντί για «φινλανδοποίηση» Ουκρανίας Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5 MέΡΑ25: «Ρήξη» αλλά εντός ΝΑΤΟ και ΕΕ

Ζαχάροβα: Τα ανώτερα στελέχη του Λευκού Οίκου παραιτούνται λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στη διοίκησή του

 Μάιος 02,2022

Η πολιτική ομάδα της κυβέρνησης Μπάιντεν φεύγει από τον Λευκό Οίκο λόγω των αρνητικών συναισθημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες και της έλλειψης εμπιστοσύνης του κοινού στην κυβέρνηση, αποκάλυψε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Όλοι φεύγουν. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Λευκός Οίκος έχει αρχίσει να βιώνει εκροή υψηλόβαθμων αξιωματούχων. Οι ειδικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ότι ο λόγος πίσω από αυτό είναι παρακμιακά συναισθήματα εν μέσω έλλειψης εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση και τον Μπάιντεν προσωπικά», είπε η Ζαχάροβα στο Telegram.

Η εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο Αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ για Διεθνή Οικονομικά Ντάλιπ Σινγκ θα παραιτηθεί, προσθέτοντας ότι και άλλοι αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης σχεδιάζουν να κάνουν το ίδιο.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τη χαμηλή δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ στο πλαίσιο των κακών οικονομικών συνθηκών στη χώρα, των υψηλών ρυθμών πληθωρισμού σε επίπεδα ρεκόρ, καθώς και των επαναλαμβανόμενων αποτυχιών του προέδρου, που ώθησαν πολλούς να αμφισβητήσουν την ψυχική του υγεία και την ικανότητά του να συνεχίσει. διοικεί τη χώρα.

Με πληροφορίες  από τον  Διεθνή Τύπο.

Διαβάστε επίσης...