Τελευταία νέα
Ο ακτιβιστής Η.Γκιώνης καταγγέλλει-«Εν ενεργεία πολιτικοί και επιχειρηματίες στο κύκλωμα μαστροπείας Φιέστες με rafale ενώ η κοινωνία βουλιάζει στην εξαθλίωση Ψηφίστηκε το αναπτυξιακό ν/σ: Υπέρ ΝΔ, κατά ΚΚΕ, ΜέΡΑ25, επιφυλάξεις ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΕΛ.ΛΥ Βουλή: Απόπειρα επίθεσης από χάκερς Τζανακόπουλος: “Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό” Ανδρουλάκης: «Η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης» Ο Γ. Οικονόμου για μείωση της ανεργίας τον Νοέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ Ηλιόπουλος: Η χώρα πληρώνει ακριβά την κυβέρνηση σε πανδημία και ακρίβεια Meat Loaf: Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο Αμερικανός Επικός Ρόκερ Δύο κατηγορίες συνταξιούχων δημιουργεί το υπουργείο Εργασίας – Ψέματα και αλήθειες για τις συντάξεις Αγωνία… στην Κουμουνδούρου εν αναμονή των νέων δημοσκοπήσεων Το αμερικανικό φλερτ προς την Τουρκία αλλάζει δεδομένα

Η Βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη Πέρκα στην αυτοψία μετά τον ισχυρό σεισμό της Φλώρινας

 Ιανουάριος 11, 2022

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αν. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχωρώντας σε αυτοψία και εκτίμηση της κατάστασης μετά την συνεχή σεισμική δραστηριότητα που προκαλείται έπειτα από τον ισχυρό σεισμό της 09/01/22, που συγκλόνισε με 5,3 ρίχτερ την Περιφερειακή Ενότητα της Φλώρινας.

Ο σεισμός που έπληξε την πόλη και τις τοπικές κοινότητες της Φλώρινας και του Αμυνταίου, προκάλεσε αρκετές υλικές ζημιές κυρίως σε παλαιά κτίρια και κατοικίες, αλλά ευτυχώς δεν παρατηρήθηκαν ατυχήματα και τραυματισμοί πολιτών.

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Σ. Βόσδου και ενημερώθηκε για την μέχρι τώρα καταγραφή των ζητημάτων, αλλά και τον μετέπειτα προγραμματισμό της Περιφερειακής Αρχής. Έπειτα, συνάντησε τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Β. Γιαννάκη, όπου ενημερώθηκε αντίστοιχα για τον βηματισμό δράσεων της Δημοτικής Αρχής.

Στη συνέχεια, η κ. Πέρκα μετείχε στην έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας και τοποθετήθηκε θέτοντας τις άμεσες και δευτερεύουσες προτεραιότητες για την αγαστή συνεργασία μεταξύ των φορέων, για την καταγραφή της καταλληλόλητας των κτιρίων της περιοχής, αλλά και τις πρόνοιες που πρέπει να ληφθούν για τις ανάγκες των πολιτών.

Έπειτα, ακολούθησε τις επιτόπιες αυτοψίες του κλιμακίου της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδος στις τοπικές κοινότητες της Φλώρινας για την αρχική καταγραφή καταλληλόλητας διαμονής. ​

Διαβάστε επίσης...