Τελευταία νέα
Συνάντηση στο Μαξίμου: Ικανοποίηση Μητσοτάκη για τον χειρισμό Δένδια ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη σε Δένδια – Κριτική σε Μαξίμου Σαθρό υπόβαθρο, καμία ένδειξη για την άρση ασυλίας του Στ. Αραχωβίτη στην υπόθεση Follie Folie Παράταση και το ’22 για παρεμβάσεις σε δασικές εκτάσεις Το Μαξίμου άρχισε το “μάζεμα” του χθεσινού … “έπους Δένδια”! Ανακοίνωση αναφορικά με προτάσεις για θετική ατζέντα με την Τουρκία και ρόλος στον υφ/γο Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη! Πέφτουν υπογραφές για την ύποπτη συμφωνία με τους Ισραηλινούς Πώς μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα το «θερμό επεισόδιο» Δένδια – Τσαβούσογλου Αστείες προσπάθειες να απαξιώσουν το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» Ο Τόμπρας αποκάλυψε ότι ο Καλογρίτσας παζάρευε την άδεια με Μαρινάκη, Κοντομηνά και Σαββίδη Σάλος από τις αναρτήσεις της Πελώνη κατά της Ν.Δ. Ανακοίνωση ΥΠΕΞ για τα ελληνοτουρκικά: Η θετική ατζέντα κατά την επίσκεψη στην Άγκυρα Θα «το πληρώσει ακριβά» ο Φουρθιώτης: Καλείται να δώσει 50.000 ευρώ στον ΕΔΟΕΑΠ για τους ψεύτικους μισθούς-μαμούθ

Η Γαλλία ξεκίνησε την παραγωγή εμβολίων Pfizer.

Απρίλιος 07,2021

Η Γαλλία παρήγαγε σήμερα τις πρώτες δόσεις του εμβολίου κατά του covid-19 της Pfizer / Biontek, επιβεβαίωσε ο κατασκευαστής Delfarm, το οποίο νέο καλωσόρισε ο Πρόεδρος Emanuel Macron. “Ξεκίνησε σήμερα το πρωί”, δήλωσε η Delfarm, μια εταιρεία που έλαβε συστατικά και κάνει ένα εμβόλιο στη Γαλλία,ανέφερε το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο Πρόεδρος Macron χαιρέτισε τις πληροφορίες στο Twitter και δήλωσε ότι ο στόχος είναι η παραγωγή 250 εκατομμυρίων δόσεων φέτος.

Σύμφωνα με το πρακτορείο τα εμβόλια που παράγονται στη Γαλλία δεν προορίζονται μόνο για τους πολίτες της.

Διαβάστε επίσης...