Τελευταία νέα
Γιατί ο Πούτιν βαφτίζει ”Ρώσους” τους νεκρούς της ΕΣΣΔ στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο; Του Γιώργου Μητραλιά ΝΑΡ: Τους επικίνδυνους δεσμούς με τις ΗΠΑ θα σπάσει η λαϊκή πάλη Αλ. Τσίπρας για τη Γενοκτονία των Ποντίων: Η διεθνής αναγνώριση της ιστορικής αλήθειας, είναι η απάντηση σε κάθε μορφής εθνικισμό “Όχι” και από τον Κροάτη Πρόεδρο στην ένταξη Φινλανδίας-Σουηδίας στο ΝΑΤΟ Κώστας Καραμανλής: Τώρα φαίνονται τα αποτελέσματα της σοβαρής δουλειάς που έχουμε κάνει στα έργα  Άκρα του τάφου σιωπή… Κυρ. Μητσοτάκης: Κάνουμε πράξη τη δέσμευση για στήριξη του ΕΣΥ – Όπου υπάρχουν ελλείψεις θα καλυφθούν σύντομα Γ. Οικονόμου: Ο πρωθυπουργός ανέδειξε στις ΗΠΑ την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, της σταθερότητας, της ασφάλειας Διολίσθηση υιού Παπανδρέου Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με Tiny Kox ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μητσοτάκης επιστρέφει από τις ΗΠΑ έχοντας εισπράξει χειροκροτήματα αλλά καμία δέσμευση για τα εθνικά μας συμφέροντα Το βιβλίο «Ο Αμερικάνος» παρουσιάζει το Άνω Κάτω στο Καλαμάκι
Kosmoslarissa.gr

Η γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας

Στις 10 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, στο Επιμελητήριο Λάρισας. Εάν δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία, η γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 17η Μαΐου 2022.
Εάν και στη δεύτερη σύγκληση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Τρίτη 24 Μαίου 2022 και ώρα 19:30, στο Επιμελητήριο Λάρισας, Παπακυριαζή 44 (αίθουσα ισογείου).
Η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης έχει ως ακολούθως:
1.Έναρξη Εργασιών – Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ
2.Οικονομικός Απολογισμός έτους 2021
3.Προϋπολογισμός έτους 2022
4.Τοποθέτηση προέδρου ΕΣΛ- απολογισμός δράσεων 2021 5.Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας ΕΣΛ
6.Τοποθετήσεις μελών
7.Λήψη απόφασης για το θερινό ωράριο έτους 2022 (Σάββατα κλειστά)
8.Λήξη εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...