Τελευταία νέα
Επτά χρόνια από τα capital controls – «Δεν ξεχνάμε»: Το βίντεο της Νέας Δημοκρατίας Έφη Αχτσιόγλου: «Πρόταγμα της ψηφιακής μετάβασης το 35ωρο χωρίς μείωση μισθού» Δημοσκόπηση Marc: Η διαφορά ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ & τα ποσοστά των κομμάτων (πίνακες) Δημοσκόπηση Marc: Διψήφια διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Ακρίβεια και ελληνοτουρκικά ανησυχούν τους πολίτες Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία: «Χαίρεστε για την αποφυλάκιση του Ε. Κορκονέα τόσο πολύ που καρφώνεστε» Γ. Οικονόμου: Επιχορήγηση μεταφορικού κόστους και για πρώτη φορά κόστους δημοσιογραφικού χάρτου Νέα Δημοκρατία: «Ας αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα ο κ. Ηλιόπουλος» Ο φόβος του συστήματος πριν το «κραχ» οδηγεί σε κάλπες ΣΥΡΙΖΑ: Η διοίκηση της ΕΡΤ έστησε απεργοσπαστικό μηχανισμό ΣΥΡΙΖΑ κατά διοίκησης ΕΡΤ: Έστησαν απεργοσπαστικό μηχανισμό Παύλος Γερουλάνος: Οδηγούμαστε σε νέα μνημόνια και νέα χρεωκοπία Νίκος Ανδρουλάκης: «Η Κυβέρνηση με τους χειρισμούς της δεν έχει κανένα δείγμα σοβαρότητας»

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατασκευή νεκροταφείου αμιάντου

Ιούλιος 05,2021

Ο πολιτευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-Κυριάκος Βελόπουλος κ. Χαραλαμπίδης Αναστάσιος έδωσε το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με σύνθημα “Λέμε όχι στο νεκροταφείο αμιάντου στα ΜΑΒΕ”, στη γέφυρα του Ρυμνίου ενάντια στην κατασκευή νεκροταφείου αμιάντου στο ορυχείο των ΜΑΒΕ στο Ζιδάνι Κοζάνης.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είναι πάντα δίπλα στους κατοίκους στην Κοζάνη και αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματά τους!

Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Κυριάκος Βελόπουλος ήδη από τις 23/03/2021 είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για τον αμίαντο στην Κοζάνη, αναφέροντας ότι ο χώρος είναι ακατάλληλος για τη δημιουργία “ΧΥΤΑΜ”.

Διαβάστε επίσης...