Τελευταία νέα
Γ. Βαρουφάκης: «Χρόνια πολλά, Τζούλιαν. Άλλη μια μέρα στην απομόνωση επειδή τόλμησες να υπερασπιστείς το δικαίωμά μας να γνωρίζουμε» Νέα επίσκεψη Θεοδωρικάκου στους τραυματίες αστυνομικούς από τους Αγίους Αναργύρους Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Οι Έλληνες δεν θα κάνουν το χατίρι στον κύριο Ερντογάν Ν. Παππάς: «Hellenic train ή Hellenic bus, τελικά;» Αποκλείουν τις εκλογές, αλλά… ετοιμάζονται στην κυβέρνηση! Θετικός στον κορονοϊό ο Κωστής Χατζηδάκης Πολεμική ζώνη … το κέντρο της Αθήνας Σάββατο βράδυ 2 Ιουλίου: Και τρίτος νεκρός από το μπαράζ πυροβολισμών αστυνομίας – συμμοριών! Ευριπίδης Στυλιανίδης στο “Π”: H τουρκική προκλητικότητα είναι στρατηγική και όχι επικοινωνία Μ. Κριθαρίδης: «Να αφεθεί ελεύθερος ο αναρχικός Πάνος Καλαϊτζής» Οι Ουκρανοί έχασαν το Lysychansk, οι ρώσοι κινούνται προς Slovyansk Χειραφέτηση, δημοκρατία και αποικιοκρατούμενοι λαοί: η συνάντηση του CLR James με τον Καστοριάδη Τους γυρίζει μπούμερανγκ η δήθεν «σκευωρία» Novartis! Η Οικονομική Εισαγγελία στέλνει στην ΑΑΔΕ τα στοιχεία των «αδιευκρίνιστων ποσών» του Άδωνη και του Αβραμόπουλου!

Η νέα πλατφόρμα δημόσιας διαβούλευσης της ΟΝΝΕΔ προς τους νέους που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα

29/03/2021

Ενοτητες/Πολιτικη/Εξωκοινοβουλευτικο Φασμα

ΟΝΝΕΔ Δελτίo Τύπου

Με στόχο να αναδείξει την αναγκαιότητα αναβάθμισης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, αλλά και με αφορμή την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης για την προδημοσίευση του μέτρου που αφορά στους νέους αγρότες που ανακοίνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, η ΟΝΝΕΔ εγκαινίασε την νέα της καμπάνια με τίτλο «Παράγουμε το μέλλον».

Η αρχή έγινε με τη ζωντανή συζήτηση με νέους από όλη την Ελλάδα, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού.

Σκοπός μας είναι η διαμόρφωση μιας συνολικής πρότασης ανάπτυξης για τον κλάδο, που θα δημιουργήσει προοπτικές εξέλιξης των νέων ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, αλλά και θα αναβαθμίσει την οικονομία της χώρας.

Καλούμε όλους τους νέους ανθρώπους που θέλουν συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια να μας καταθέσουν τις απόψεις, τις σκέψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους ώστε μαζί να διαμορφώσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση που θα δημιουργήσει περισσότερες προοπτικές τόσο για την εξέλιξή τους, όσο και για την αναβάθμιση της οικονομίας της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για εμάς, είναι προτεραιότητα το να ακούμε τις απόψεις και τους προβληματισμούς των νέων όλης της χώρας από κάθε έκφανση της παραγωγικής διαδικασίας και να μετατρέπουμε τα αιτήματά τους σε προτάσεις οι οποίες σταδιακά υλοποιούνται. Για έναν κλάδο που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας μας και θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στο νέο οικονομικό μοντέλο της αναγεννημένης Ελλάδας, δε θα μπορούσαμε να μην απευθυνθούμε και πάλι στους νέους ανθρώπους, δίνοντάς τους βήμα ώστε μαζί να κάνουμε τις δικές τους ιδέες νόμους του κράτους».

Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε μια ανοιχτή πλατφόρμα διαβούλευσης, στην οποία κάθε νέος άνθρωπος, είτε πρόκειται για μέλος της ΟΝΝΕΔ είτε όχι, μπορεί να συμμετάσχει και να πάρει μέρος στην κοινή μας προσπάθεια να προσδώσουμε στον πρωτογενή τομέα παραγωγής το ρόλο που του αξίζει.

23/03/2021

Τις προτάσεις σας μπορείτε να καταθέσετε στο σύνδεσμο:://www.onned.gr/paragoume/

Διαβάστε επίσης...