Τελευταία νέα
Σακελλαροπούλου: Χρέος μας να φανούμε αντάξιοι των θυσιών των ηρωικών προγόνων μας Π. Δουδωνής: «Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας δεν γεννήθηκαν χθες, έχουν δοκιμαστεί και έχουν αποτύχει» Μητσοτάκης: Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου γίνεται στη σκιά μιας μεγάλης εθνικής τραγωδίας Επιστολή Τσαβούσογλου σε Δένδια για την 25η Μαρτίου: Βέβαιος για παγίωση των σχέσεων καλής γειτονίας ο Τούρκος ΥΠΕΞ (photo) Κατερίνα Σακελλαροπούλου για 25η Μαρτίου: Αναλογιζόμαστε την ευθύνη μας απέναντι στην Ιστορία Τσίπρας για 25η Μαρτίου: Τιμούμε τον ξεσηκωμό του λαού για Ελευθερία και Δημοκρατία Νίκη Κεραμέως: Θα προχωρήσουμε σε 3.700 διορισμούς εκπαιδευτικών – Θεσμική ασέβεια Ανδρουλάκη Τι ψηφίζουμε; (65άρηδες και πάνω) – 4. Δεν έχουμε χάσει την τέχνη να λέμε «όχι» «Βόμβες» Αναστασιάδη για Μητσοτάκη: Σκοτεινός ο ρόλος του Έλληνα πρωθυπουργού στα εθνικά θέματα-Νέα αποκάλυψη της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ» Ν. Ηλιόπουλος: «Όταν μιλάμε για βαθύ κράτος, μιλάμε για το κράτος της ΝΔ» Δ. Κουτσούμπας: «Το καινούργιο, το αναγκαίο και το επαναστατικό πάντα, στο τέλος, επικρατούν του παλιού και ξεπερασμένου» Τσαβούσογλου: Ευχές σε Δένδια για την επέτειο της 25ης Μαρτίου!

Η παγκόσμια καμπύλη νέων μολύνσεων από covid-19 συνεχίζει να μειώνεται.

13/02/2021

 Η καμπύλη των νέων λοιμώξεων από κορανοϊούς συνέχισε να μειώνεται αυτή την εβδομάδα, σημειώνοντας το χαμηλότερο επίπεδο από τον περασμένο Οκτώβριο.

Με κατά μέσο όρο 412.700 καθημερινές λοιμώξεις παγκοσμίως αυτήν την εβδομάδα, η καμπύλη συνεχίζει την πτώση της, η οποία ξεκίνησε πριν από ένα μήνα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Γαλλικό Πρακτορείο Τύπου.

Οι νέες λοιμώξεις συνέχισαν να μειώνονται αυτή την εβδομάδα, «μείον 16 τοις εκατό», καθώς ένας αριθμός ρεκόρ 743.000 νέων λοιμώξεων καταγράφηκε την εβδομάδα μεταξύ 5 έως 11 Ιανουαρίου και μειώθηκε στο χαμηλότερο επίπεδο από την εβδομάδα μεταξύ 17 και 23 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια ενός μήνα, οι νέες μολύνσεις σε όλο τον κόσμο μειώθηκαν σχεδόν κατά το ήμισυ, «μείον 44,5%», λαμβάνοντας υπόψη ότι από το ξέσπασμα της επιδημίας, ο δείκτης δεν είχε δει ποτέ τόσο έντονη και συνεχή πτώση.

Οι ΗΠΑ κατέγραψαν τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων την περασμένη εβδομάδα, «κατά μέσο όρο 2784 περιστατικά ημερησίως», Μεξικό, 1187 και Βραζιλία 1058.

Διαβάστε επίσης...