Τελευταία νέα
Αυτοδυναμία ή χάος! – Ο Μητσοτάκης «εκβιάζει» και κινδυνολογεί για να υφαρπάξει την ψήφο των πολιτών Κοινωνική έκρηξη βλέπει ο Τσίπρας Μητσοτάκης στο MSNBC για Ερντογάν: Δεν είναι ώρα για παζάρια στο ΝΑΤΟ «Νατοποίηση» Σουηδίας-Φινλανδίας αντί για «φινλανδοποίηση» Ουκρανίας Επτά Αμερικανοί ειδικών δυνάμεων-Παραδόθηκαν Αμερικανός Ναύαρχος ε.α. & Αντισυνταγματάρχης Γιατί μισούν τον Πούτιν…οι δυτικοί Κλεπτοκράτες! Νάντια Γιαννακοπούλου στο “Π”: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει και μπορεί να εκφράσει την ελπίδα για μια νέα πορεία της χώρας Χριστόφορος Βερναρδάκης στο “Π”: Εμείς και το γαλλικό μέτωπο των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Τα καμώματα Μητσοτάκη – Τσιάρα εκθέτουν την Ελλάδα στην ΕΕ A. Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των 172.000 μελών θα είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές – Μεγάλο βήμα για να ξαναφέρουμε την ελπίδα» Η ζωή μας δεν μπαίνει στο χρηματιστήριο Από Σπόντα 14.5

Η Ρωσία ισχυρίζεται ότι η Πολωνία συμμετείχε στις εργασίες των βιοεργαστηρίων στην Ουκρανία

 Μάιος 12,2022

Ο Αρχηγός των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων για την Ακτινοβολία, Χημική και Βιολογική Προστασία, Αντιστράτηγος Igor Kirilov, δήλωσε ότι το Πολωνικό Ινστιτούτο Κτηνιατρικής συμμετείχε στην έρευνα του ιού της λύσσας στην Ουκρανία μαζί με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Batel.

«Τα ληφθέντα έγγραφα υποδεικνύουν επίσης τη συμμετοχή της Πολωνίας στις δραστηριότητες ουκρανικών βιολογικών εργαστηρίων». Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Πολωνικού Ινστιτούτου Κτηνιατρικής σε μελέτες που στοχεύουν στην αξιολόγηση των επιδημιολογικών απειλών και της εξάπλωσης του ιού της λύσσας στην Ουκρανία. «Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτές οι μελέτες διεξήχθησαν μαζί με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Batel, έναν από τους βασικούς εργολάβους του Πενταγώνου».

Πρόσθεσε ότι η Ρωσία έχει καταλήξει στην απόδειξη ότι, όπως είπε, η Πολωνία χρηματοδότησε το Ιατρικό Πανεπιστήμιο στο Lviv, στο πλαίσιο αμερικανικών στρατιωτικών-βιολογικών έργων.

Το RIA αναφέρει ότι ένα δίκτυο με περισσότερα από 30 βιολογικά εργαστήρια έχει δημιουργηθεί στο έδαφος της Ουκρανίας, που εργάζονται προς το συμφέρον του Πενταγώνου, υπενθυμίζοντας παλαιότερες δηλώσεις του Κιρίλοφ.

Το αμερικανικό στρατιωτικό-βιολογικό πρόγραμμα αφαιρέθηκε από την Ουκρανία μετά την έναρξη της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, πρόσθεσε ο Κιρίλοφ.

Διαβάστε επίσης...